5 aplicatii pentru o viata mai glam

By  | 

Aceste 5 aplicatii te vor ajuta să te machiezi mai bine, să te îmbraci mai stilat, ba chiar și să alegi parfumul care ți se potrivește perfect.

Outfitul de efect

Stylish Girl0

www.stylishgirl.com

gratis pentru Android și iPhone

Te ajută să ții evidența garderobei tale cu ajutorul fotografiilor pe care le faci fiecărei piese vestimentare, „merge” cu tine la shopping online spunându-ți de ce mai ai nevoie, ce cu ce s-ar potrivi și ce ai în „dublură”.

Trendee

Trendee.me

gratis pentru iPhone

După ce ai fotografiat întreaga garderobă, îți poți aranja hainele pe categorii, stil și culori, ca apoi să creezi ținute dintre cele mai stylish (le poți posta online, pe Facebook sau Twitter) pentru ca toate prietenele tale să le admire.

Cosmetifique

Este un app extrem de util mai ales dacă ești alergică la anumite ingrediente prezente în cosmetice sau dacă ai pielea sensibilă. Acest app este, de fapt, o imensă bază de date cu mai toate cosmeticele populare în orice loc al Planetei. Astfel, nu trebuie decât să introduci denumirea produsului cosmetic pe care-l folosești pentru ca app-ul să indexeze în funcție de gradul de periculozitate toate ingredientele conform listei furnizate de organizația internațională INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients).

Machiaj perfect în două minute

MakeUp Forever

gratis pentru iPhone

Un app incredibil care te ajută să te machiezi perfect în funcție de efectul pe care vrei să-l obții, de stilul vestimentar sau de starea ta psihică. Evident, machiajul este ales și pentru a masca eventualele probleme pe care le ai cu pielea.

Usucă-ți părul ca la coafor

MakeUp Simulator

gratis pentru iPad

Este, poate, cel mai distractiv app pentru amatoarele de make-up pentru că-ți permite să te joci cu zeci de culori și stiluri până identifici ce ți se potrivește. Nu trebuie decât să încarci o fotografie frontală, ca apoi să te joci de-a coloratul.

Comments

comments