5 aplicatii pentru o postare reusita pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai faimoase aplicații de telefon, având milioane de descărcări până în momentul de față. Cei care nu o folosesc este pentru că nu doresc acest lucru și nu pentru că nu au auzit despre ea.

De multe ori, însă, opțiunile pe care ni le oferă nu sunt îndeajuns. De aceea am pregătit o lista cu 5 aplicații care te vor ajuta să-ți îmbunătățești postările.1. Hyperlapse

Este o aplicație creată de Instagram care te ajută să înregistrezi videoclipuri pe care să le redai la viteză foarte mare. E ca și cum ai vedea un rasărit de soare de 10 minute în doar 10 secunde. Interesant, nu-i așa?

2. Instasize

Probabil că ai observat faptul că de multe ori când postezi o imagine pe Instagram trebuie să o îngustezi. De aceea îți propun Instasize, o aplicație care creează margini pozelor tale, fără ca tu să fii nevoită să renunți la vre-un pixel.

3. Pixlr

Pixlr este o aplicație complexa care nu doar modifică imagini, ci îți pune la dispozitie și o serie de rame și tipuri de colaje.

4. GifShare

GifShare te ajută să trasformi fișierele tip Gif în videoclipuri astfel încât tu să le poți publica pe Instagram.

5, Repost for Instagram

Această aplicație îți dă posibilitatea să publici o imagine pe care ai vazut-o deja pe Instagram. Te înregistrezi cu datele contului tau de Instagram și dai „repost”. Astfel nu mai esti nevoită să faci captură de ecran ca apoi să postezi poza pe profilul tău.

Text: Teodora Dragusin

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise