5 activități cool pentru un început de primăvară grozav

Primăvara și căldura au sosit, iar noi ți-am pregătit o listă cu 5 activități pe care le poți face în această perioadă.

Dacă în lunile trecute abia îți venea să ieși din casă, odată cu începerea primăverii a sosit momentul să ne „dezmorțim”. Iată câteva recomandări COSMO:Schimbă-ți garderoba gratis. Da, ai citit bine, gratis! În această perioadă sunt organizate foarte multe târguri de haine, iar la multe dintre ele poți face și schimburi. Suntem sigure că și tu ai numeroase piese vestimentare pe care nu le mai porți și, în același timp, îți dorești unele noi, deci ce mai aștepți? Verifică săptămânal recomandările noastre pentru weekend pentru a afla când au loc astfel de târguri.

Citește și: Cum să îți vinzi hainele online 

Ieși la plimbare sau la alergat. Odată cu trecerea anilor, ne dăm seama cât de importantă este sănătatea, de fapt. Pentru a-ți păstra corpul tânăr cât mai mult timp, e necesar să facem mișcare, iar acest anotimp e soluția ideală. Dacă încă nu te simți pregătită să ieși la alergat, cel puțin plimbă-te – prin cartier, într-un parc sau în drum spre casă. Dacă ai bicicletă sau role cu atât mai bine!

Citește în parc. Lectura are numeroase beneficii și o poți combina cu activitate anterioară. Chiar și jumătate de oră de citit îți va permite să te deconectezi și să te relaxezi.

Apucă-te de grădinărit. Așa cum spuneam într-un articol anterior, grădinăritul este un hobby foarte sănătos. Chiar dacă locuiești la bloc și ai doar un balcon mic, poți planta câteva flori sau legume.

Joacă-te ca un copil. Ieși cu prietenii în parc și jucați leapșa, badminton, volei sau orice altceva vă place.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.