5 activitati cool de weekend

De multe ori vine vinerea şi, după ce entuziasmul venirii weekend-ului trece puţin, te ȋntrebi ce să faci ȋn cele două zile libere?
Numai gândul de a lâncezi ȋncă un sfârşit de weekend de vară pe canapea, la televizor, te ȋnfioară.
Ei, bine, dacă nu ai bani de cheltuit pentru mini-vacanţe pe la mare sau munte, venim noi cu o câteva de idei de activităţi haioase – cu siguranţă măcar una ȋţi va surâde.

Organizează un tur istoric de oraş pentru prietenii tăi
Citeşte despre istoria oraşului tău, ia o hartă şi investighează toate străduţele dintr-o anumită zonă sau din centrul vechi al oraşului şi invită-ţi prietenii la un tur istoric ȋn care s-o faci pe ghidul.
Poţi face apoi şi o pagină de Facebook unde să inviţi locuitorii oraşului să ţi se alăture ȋntr-un tur ghidat – ȋţi vei face noi prieteni şi te vei fi foarte mândră de tine.Pregăteşte un picnic
Găteşte chestii simple (peşte la grătar, cartofi şi legume fierte, salată şi neapărat ceva dulce), şi scoate-ţi iubitul sau prietenii la picnic, la iarbă verde, ȋn parc. Vă veţi simţi ca-n vacanţă şi fără să ieşiţi din oraş. Nu uita mingea de volei sau jocul Twister. Poţi ieşi şi singură la picnic şi, dacă-ţi surâde idea, poţi ȋnchiria o barcă pentru a mânca pe mijlocul lacului.

Vezi ce activităţi comunitare au loc ȋn oraşul tău
România a adoptat obiceiul celor din Vest, acela de a organiza tot timpul activităţi pentru membrii comunităţii, astfel că nu este weekend ȋn care să nu se ȋntâmple ceva ȋn majoritatea oraşelor.
Fie că este weekend de film, maraton sau campionat de ping pong, participă şi tu – faptul că faci ceva nou te va umple de endorfine.

Ȋnvaţă să jonglezi cu trei mingi
Sunt sigură că, la fel ca mine, erai fascinată de clovni când erai mică. Ei, bine, este şansa ta de a le arăta tuturor că poţi da dovadă de aceeaşi putere de concentrare şi dexteritate pe care doar un profesionist ȋn ale jongleriei le poate avea. Aici găseşti un video despre cum să jonglezi cu trei mingi: https://www.youtube.com/watch?v=cqF0oRNJFys

Reȋntoarce-te la Monopoly sau Nu te Supăra Frat
Jocurile electronice se joacă ȋn singurătate, aşa că ne ȋnstrăinăm şi mai mult de prieteni, familie şi mediul ȋn care trăim.
Organizează o seară de “jocuri analog”, cele de care erai ȋndrăgostită ȋn copilărie sau pe care le-ai descoperit pe parcurs: Nu te Supăra Frate, Monopoly, Twister, puzzle, concurs de Sudoku, table, şah, tot ce-ţi trece prin cap.
Invită-ţi toţi prietenii şi spune-le să-şi aleagă jocul favorit.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.