Vedetele si baietelul albastru

By  | 

De câteva zile internetul este plin de vedete din lumea muzicii şi a radioului care se pozează cu un straniu băiat albastru care susţine că îşi caută iubită. Mesajele lui Kori Gent către iubita lui Kori Lady au adunat mii de like-uri şi sute de share-uri, deşi nimeni nu ştie despre ce este vorba.

Ruby KoriRuby, Dorian Popa, Andreea Bălan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temişan, Cosmin Seleşi, George Hora, Kamelia Hora, Cristi Stanciu, Bogdan şi Shurubel de la Radio 21 sau George Zafiu şi Vlad Petreanu de la Europa FM susţin cu toţii că ştiu povestea băieţelului albastru care îşi caută iubită şi tocmai de aceea vor să-l ajute. Deşi nu vor să dezvăluie care-i treaba cu Kori Gent, vedetele spun că băieţelul albastru le-a lăsat mesaje despre cât de important este să comunici cu persoana iubită şi să dezvolţi o relaţie bazată pe o comunicare autentică.

Deepside Kori

Dată fiind conexiunea tuturor cu muzica, e foarte posibil ca băieţelul albastru să aibă legătură tot cu muzica, însă artiştii refuză să facă orice comentariu şi suţin că surpriza va fi dezvăluită în curând şi că va plăcea tuturor.

Kamelia Hora_Kori

Andreea Balan Kori

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *