Delia si Deepcentral lanseaza single-ul si videoclipul „Gura ta“

By  | 

Dacă 2015 a fost pentru Delia un an excelent, în care artista a depăşit record dupa record – atât în topurile muzicale, cât şi pe YouTube (peste 70 de milioane de vizualizări), 2016 se anunţă un an fulminant! Delia lansează alături de Deepcentral „Gura ta“ – o piesă mult aşteptată, sensibilă şi care scoate în evidenţă şi o altă faţă a Deliei, cea delicată.

„Gura ta“ este doar un început, o prima parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului!

„Gura este interpreta spiritului şi a inimii omului, iar buzele simbolul senzualităţii. Citeşte-mi pe buze şi atunci când tac, căci ele trădează sentimente şi stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze şi felul de a fi al omului. <Gura ta> e despre asta, e o piesa sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafaţă o parte din mine care a stat ascunsă câţiva ani”, declară Delia.

„Piesa <Gura ta> a fost compusă cu câteva zile înainte ca Delia să vină la studio. Ne cunoaştem de atâţia ani, dar am avut emoţii. Emoţii pentru că, după piesele lansate în 2015, ştacheta este extrem de ridicată. Cred că, împreună cu <Gura ta>, vom fi cel puţin la nivelul pieselor precedente şi, în plus, aducem fanilor o piesă sinceră, sensibilă şi puternică, o combinaţie inedită şi un sound catchy”, spune Doru Todoruţ – Deepcentral.

„Colaborarea cu Delia a fost extraordinară. Ţin minte că am rămas surprins atunci când m-a sunat exact când a aterizat după un drum foarte lung cu avionul că vrea să vină direct la studio. Câţi ar face asta? Şi a fost exact cum mă aşteptam: super profi! La filmări a fost o stare liniştită, totul era sub control. Atât de liniştită încât, obosit fiind, am adormit în maşină câteva ore până când a fost rândul meu să trag“, mărturiseşte George Călin – Deepcentral.

O co-producţie Cat Music şi Universal România, „Gura ta“ este scrisă şi compusă de către băieţii de la Deepcentral, George Călin şi Doru Todoruţ. Videoclipul, plin de mister, este regizat de către Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a Deliei este formată din Andra Manea (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) şi Andra Moga (styling).

Pe 2 aprilie 2016, Delia susţine un concert de proporţii neimaginate la Sala Palatului, „Welcome to Deliria“. Biletele se găsesc deja în vânzare online pe bilete.ro, eventim.ro (în curând şi salapalatului.ro). Fizic, se gasesc la Sala Palatului, Librăriile Cărtureşti, Humanitas, reţelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, InMedio, benzinăriile OMV, oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro.

Ascultă ACUM noul single Delia şi Deepcentral – „Gura Ta“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *