Noutati cool pe gustul tau

By  | 

Noul an vine cu veşti excelente! Cursuri interesante, planuri pentru dezvoltarea personală şi noutăţi culturale pe care COSMO ţi le prezintă mai jos!


TGE#Doar21Zile

Ştiai că este nevoie de 21 de zile pentru a produce o schimbare? Fie că doreşti să renunţi la zahăr, la jocuri video sau rosul unghiilor, fie că doreşti să începi să faci yoga în fiecare zi sau să ai un program conştiincios de cheltuieli, este foarte important să începi cu 21 de zile în care nu trebuie să te abaţi de la noul obicei. Începând de luni, de la 1 februarie, The Group Effect va da startul programului #Doar21Zile, un proiect de dezvoltare personală care funcţionează pe principiul terapiior de grup. Întâlnirile de grup vor avea loc în fiecare seară, timp de 21 de zile, sub supravegherea terapeutului Andra Iliaş şi a coordonatorului de grup Mihaela Mureşanu. Sunt recomandate minim trei întâlniri săptămânale celor care doresc să facă schimbări în comportamentul lor. Înscrierile pentru #Doar21Zile se pot face până pe 28 ianuarie printr-un mail la [email protected] . Mai multe informaţii despre proiect găseşti pe pagina de Facebook a evenimentului .

foto4Inscrieri la cursurile de actorie TeenMedia Academy

Între 16 şi 23 ianuarie, TeenMedia Academy organizează înscrieri pentru workshop-urile de teatru şi propune ca schimbarea din viaţa fiecăruia dintre noi să înceapă prin cursuri de actorie. Daca vrei să devii actor sau pur şi simplu vrei să ieşi din monotonie, cursurile de actorie te vor ajuta să te simţi bine într-un mod pe care nu l-ai experimentat până acum. În programă vei regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic şi literar, studiul personajului.
Vino între 16 şi 23 ianuarie la sediul nostru din Calea Călăraşilor nr. 55, Bucureşti – înscrierile se fac în ordinea programărilor şi în limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii intră pe site-ul teenmedia.ro sau pe blog-ul cursurideactorie.wordpress.com.

Premiile Gopo_1Inscrie-te la cea de-a 10-a editie a Premiilor Gopo

Cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor Gopo, eveniment care recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone va avea loc pe 28 martie 2016, în Bucureşti. Urmând modelul celebrelor Gale din domeniul cinematografiei europene Goya, Cesar sau BAFTA, Premiile Gopo reprezintă cel mai important eveniment dedicat valorilor filmului românesc. Înscrierile pentru cea de-a 10-a ediţie a Premiilor Gopo au loc în perioada 19 – 29 ianuarie 2016. Regulamentul evenimentului şi fişa tehnică se găsesc pe site-ul oficial premiilegopo.ro

Lebada_cu_doua_intrari_Nora_IugaLebada cu doua intrari

În această săptămână este disponibil în librăriile din toată ţara şi pe polirom.ro volumul „Lebăda cu două intrări“ de Nora Iuga, cu o prefaţă de Alexandru Matei, aflat la a doua ediţie, a apărut în colecţia Fiction Ltd. a editurii Polirom.
Jurnalul încărcat de poezie şi emoţie al unei femei care demonstrează că dragostea şi erotismul nu sunt şi nici nu trebuie condiţionate de vârstă sau de vreun obstacol pus în cale de viaţă.
În această lună, Nora Iuga, una dintre cele mai apreciate poete din ţară, va publica un nou volum de poezie, „ascultă cum plîng parantezele“, în curs de apariţie la Editura Cartea Românească.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *