Fii la curent cu noutatile COSMO!

By  | 

Rămâi pe fază cu toate noutăţile din selecţia COSMO!

MZ Blu RayMaze Runner: The Scorch Trials

„Maze Runner: The Scorch Trials“ este al doilea capitol din saga Labarintul. Thomas (Dylan O’Brien) şi prietenii săi din Luminis se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa şi puternica organizaţie WCKD. Noul capitol al seriei conţine mai multă acţiune, mai mult entuziasm şi mai multe efecte speciale, iar aventura are loc într-un peisaj părăsit şi plin de obstacole. „Maze Runner: The Scorch Trials“ va fi disponibil în magazinele de specialitate în format Blu ray şi DVD.

IMG_8661

Agnes Toma

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

Primul eveniment din România în care designerii români de top şi-au prezentat colecţiile de rochii de mireasă pentru 2016 a avut loc în weekendul 15-17 ianuarie, în cadrul Expomariage, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Gândit special pentru a constitui principala sursă de inspiraţie a viitoarelor mirese, Bucharest Bridal Fashion Shows a reunit cele mai importante nume din domeniul designului românesc pentru ceremonie: Ellis Luxury, Nicole Enea, Bien Savvy, Natalia Vasiliev, Otilia Brăiloiu, Marie Ollie, Athena Philip şi Agnes Toma. Directorul artistic al evenimentului a fost Alin Gălăţescu. Machiajul modelelor a fost realizat de Monroe Studio, iar coafura de Paul Studio. De la modelele clasice, atemporale, de prinţesă şi sirenă, la rochiile de mireasă atipice, care înlocuiesc albul cu nuanţe pastel sau printuri florale sau chiar la variante de costume de nuntă cu pantalon, designerii români s-au întrecut în imaginaţie şi în detalii.

10157221_737237206308534_911145180_nCampionatul National de Dans Sportiv 2016

Între 4 şi 6 martie, Sala Polivalentă îmbracă straie de sărbătoare şi aduce în prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale ţării, pe care le expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitri din lume. Sute de mii de paiete, zeci de mii de pietre strălucitoare, cele mai frumoase costume îşi dau întâlnire la Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2016: Dance All Stars! Trei zile de competiţie aşa cum nu ai mai văzut în România şi care te vor ţine cu sufletul la gură. Bilete găseşti pe vreaubilet.ro şi bilete.ro.

Merci ShipVasul sperantei

Începând cu 31 ianuarie, TLC te invită să urmăreşti o nouă poveste emoţionantă despre un vas plin de medici şi asistente medicale care se îndreaptă spre cei mai săraci oameni din lume, care trăiesc în Africa de Vest. Vaporul transportă echipamente medicale şi specialişti pentru aceşti oameni care se confruntă cu situaţii terifiante şi care sunt complet lipsiţi de orice ajutor medical. Ei sunt nevoiţi să supravieţuiască aşa cum pot şi singura lor şansă este acum „Vasul speranţei“. Emisiunea „Vasul speranţei“ are premiera duminică, 31 ianuarie, de la ora 22:00, pe TLC.

KV_spellboySpellground Festival

Spellground Festival ete un nou festival care îţi aduce 72 de ore de muzică live, activităţi artistice şi culturale, distracţie şi vibe pozitiv în aer liber, pe un tărâm neatins, în singurul week-end prelungit al verii. Primele şase trupe internaţionale confirmate sunt Awolnation, Oscar and the Wolf, Amber Run, Crew Love, Soul Clap, Wolf and Lamb, Pillow Talk. Iar dintre primele trupe româneşti enumerăm tot pe primii şase: Robin and the Backstabbers, Les Elephantes Bizzares, Byron, Karpov not Kasparov, Lungerie II, The Brad Pitts. Primele 2000 de abonamente cu preţul de 200 de lei + taxe sunt puse în vânzare pe eventim.ro şi în reţeaua de distribuţie Eventim.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *