Adrian Tutu lanseaza album nou!

By  | 

Veşti bune pentru toţi fanii lui Ţuţu. Câştigătorul primului sezon „Românii au talent” de la PRO TV a anunţat lansarea primului său album solo.

Anunţul a fost facut pe contul oficial de Facebook al artistului:„An nou! Album nou! „SIATAT”, este mesajul lui Ţuţu însoţit de coperta albumului.

În această perioadă, Ţuţu se află în studioul de întregistrări de la Focşani acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeşte „Şi atât” şi se anunţă a fi unul exploziv. Pentru acest material Ţuţu a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

12357117_1128084953875878_7033825004509436367_o„Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou anul ăsta şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani! În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT”, spune tânărul.

Printre piesele lansate de Ţuţu anul trecut se numără „Mai tare”, „Lasa”, „Poate”, „30 octombrie“ (piesa dedicată victimelor din clubul #Colectiv) sau prima lui piesă în limba spaniolă, „Mi Hermosa”, alături de Dean. Pentru a fi la curent cu activitatea artistului urmăreşte-l pe pagina de „Facebook/AdrianTutuRomania”.

Până la momentul lansării oficiale a albumului, care nu are încă o dată exactă de lansare, Ţuţu le arată fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize. Vezi mai jos despre ce este vorba:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *