4 super-travel bloggeri pe Pinterest

Pentru a avea “material de visare”, pentru a te inspira pentru următoarele vacanţe şi pentru a avea ce discuta cu prietenii şi colegii de birou, indexează paginile de Pinterest ale acestor super-bloggeri de travel.

Ei sunt globetrotteri moderni, postând poze de unde nici cu gândul nu te-ai gândit că vei vedea instantanee pe un blog. Iată-i pe campionii COSMO la călătătorit:

Savoir Faire Abroad
Acesta este blogul de travel al unei veritabile Cosmo girl. Pamela MacNaughtan, haioasa aventurieră din Canada care a creat blogul blog Savoir Faire Abroad călătoreşte singură făcând ȋnconjurul lumii şi ne povesteşte despre experienţele sale culinare şi culturale incredibile. Crede-mă, merită s-o indexezi.

Caz and Craig Makepeace
Acesta este un blog de travel pentru familiile de alternativi. Cuplul căsătorit Caz şi Craig Makepeace călătoresc de 16 ani şi au ajuns ȋn numai puţin de 52 de ţări. Mai nou, au ȋnceput să facă ȋnconjurul lumii alături de cei doi copii mici şi haioşi, care fac deliciul pozelor de travel. Follow!!!

Lauren Kilberg
Este jurnalist, aşa că te poti aştepta la un mix de fotografii şi grafică fascinante. De altfel, ea este şi creatoarea blogului de design super-popular Doubletakes.

Pe blogul ei de călătorii vei găsi board-uri tare interesante printre care să faci slalom zilnic şi să te amuzi precum: “Armchair Travel” sau “Desktop Destinations”.

Nomadic Habit
Nu poţi să nu fii un fan al fotografiei şi globetrotter-ului Marianna Jamadi, creatoarea Nomadic Habit, cea care postează super-fotografii cu oameni interesanţi şi locuri fascinante ȋn fiecare zi.

Care e legatura dintre fericirea in cuplu si calatorie?

Ce sa vezi acum în Europa

Cum sa-ti calculezi bugetul de vacanta

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise