4 motive pentru care ai nevoie de o husa de telefon

1. Protectie mai buna in cazul in care va scapati telefonul pe jos

Acesta este probabil cel mai evident beneficiu al unei huse de telefon. Majoritatea persoanelor isi scapa telefonul pe jos cel putin o data pe saptamana, unii chiar zilnic. Poate ecranul telefonului sa se sparga chiar daca aveti o husa de telefon iphone? Din pacate da, se poate intampla acest lucru, tocmai de aceea este bine sa aveti si o folie de sticla aplicata pe display-ul telefonului.

In orice caz, trebuie sa tineti minte ca husele sunt realizate pentru a absorbi socurile. Husele din materiale dure ofera cea mai slaba protectie, deoarece este mult mai probabil sa se sparga atunci cand scapati telefonul pe jos. Husele din materiale moi sunt mult mai indicate, deoarece pot absorbi mult mai bine socul unui impact. Acestea ofera cea mai mare protectie.

2. Imbinati personalitatea voastra cu stilul pe care il aveti

Multi considera ca telefonul este de fapt o extensie a stilului personal sau a personalitatii lor. Indiferent daca preferati o husa de telefon care are caractere dragute pe ea, o husa moderna, una eleganta sau una cu logo-ul echipei preferate de fotbal, nu exista practic nicio limita a optiunilor pe care le aveti la dispozitie pe TAMO TAMO. Cu toate aceste optiuni, puteti sa va protejati telefonul vara a va sacrifica stilul.

3. Nu ati achizitionat si un pachet de asigurare pentru telefonul vostru

 Daca ati ales sa nu cumparati asigurare pentru telefon, atunci aveti absolut nevoie de o husa! Chiar si cea mai atenta persoana poate sa aiba un moment de neatentie. Ultimul lucru pe care il doriti sa il vedeti este ca telefonul vostru scump se tranteste de trotuar.

4. Protejati valoarea telefonului in cazul in care doriti sa il vindeti

Chiar daca este posibil sa nu spargeti ecranul sau sa va loviti telefonul, in timp acesta se poate uza si zgaria. Daca vreti sa vindeti acel telefon la un anumit moment, este important sa il protejati, asta fiindca aceste mici detalii vor conta foarte mult. O husa de telefon poate reduce considerabil “leziunile” pe care le puteti provoca telefonului vostru, in acelasi timp mentinandu-I valoarea de revanzarea la cote inalte.

Desi pare la indemana sa apelati la un service atunci cand vi se intampla un accident cu telefonul, va trebui sa luati in considerare si alte aspecte, cum ar fi costurile. O reparatie pentru ecrane de exemplu, va poate costa uneori cat jumatate din valoarea telefonului. De ce sa risti o astfel de reparatie costisitoare atunci cand va puteti achizitiona o husa? Toate amintirile voastre, lucrurile importante, sunt pe acest telefon asa ca protejati-le cat de bine puteti.

Sursa: Digital Metrics

Sursa foto: Pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.