4 lucruri de care ai cu adevărat nevoie dacă nu ai timp de treburi casnice

Timpul pare să lucreze mereu împotriva ta și de cele mai multe ori rămâi în urmă cu treburile casnice? S-ar putea ca aceste lucruri să fie exact ce ai nevoie.

Fie din cauza jobului sau a nevoii firești de a te mai ocupa și de propriile pasiuni, ești mereu prea ocupată pentru a rezolva treburile casnice precum curățenia sau călcatul. E firesc, o mulțime de tinere femei se regăsesc în acest scenariu, așa că unele electrocasnice devin absolut indispensabile, dacă îți dorești să te ocupi și de carieră, să ai și casa curată și să mai ai timp și pentru tine. Iată câteva lucruri extrem de utile, dacă te regăsești în stilul de viață descris mai sus:  1. Retușuri de ultim moment, chiar înainte să ieși pe ușă

Călcatul este de departe una dintre activitățile cel mai puțin plăcute din arealul treburilor casnice, iar când ești în criză de timp, trebuie să ajungi la birou și nu ai timp să scoți masa de călcatul și fierul, ai nevoie de o ieșire rapidă din încurcătură. Pentru o tipă ca tine, mereu ocupată, un asemenea aparat de călcat vertical este cea mai potrivită soluție. Poți netezi repede haine din materiale delicate sau cu aplicații și mai ales hainele care au nevoie de mici retușuri chiar înainte să ieși pe ușă. După cum vezi, ocupă și foarte puțin loc și poate fi luat și în călătorii.

  1. Aspirator și mop dintr-o mișcare

Curățenia în casă durează câteva ore bune. Datul cu aspiratorul, apoi cu mopul, apoi așteptatul să se usuce, apoi căratul sacoșelor pline cu soluții de curățare – toate acestea sunt o adevărată corvoadă pentru oricine și cu atât mai mult pentru o persoană care abia are timp să-și pregătească micul dejun.  

Există aparate care aspira și șterg podeaua în același timp, înjumătățind astfel timpul dedicat acestor activități. În felul ăsta nici nu mai e nevoie de o găleată și un mop care ocupă loc prin casă.

  1. Mașină de spălat vase nu mai e un moft

Mașină de spălat rufe probabil ai deja, dar mașina de spălat vase, atât de comună în SUA sau în vestul Europei, rămâne în continuare un aparat electrocasnic privit ca un moft la noi. Totuși, este printre puținele aparate electrocasnice pe care le vei folosi în fiecare zi. Chiar și dacă nu obișnuiești să mănânci prea des acasă, tot vei avea căni de cafea sau pahare murdare de la freshul de dimineață.

Pentru o persoană ocupată este cu adevărat un aparat util și de care nu ar trebui să se priveze. De ce să te aștepte seara acasă o chiuvetă plină de vase, când tot ce vrei să vezi în fața ochilor este o cadă plină cu apă fierbinte și multă spumă?

  1. Mașină de spălat rufe cu funcție de uscare

De ce ar mai putea avea nevoie o tipă mereu ocupată? De haine mereu curate și gata de purtat de pe o zi pe alta. Cu o mașină de spălat rufe care are și funcția de uscare poți să pui la spălat haine și în câteva ore să le ai gata uscate și bune de purtat. Dacă plănuiai să cumperi în curând o mașină de spălat nouă, chiar merită să te uiți și după această funcție.

Așadar, tu câte dintre aceste lucruri ai deja în casă și care dintre ele ți se pare cel mai util?

 

Sursa foto: Rido/Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Philips

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.