4 idei pentru un living in tendinte

By  | 

COSMO împreună cu celebra designer de interior Agnes Lukacs îți spun cum să redecorezi astfel încât să te bucuri și tu de un living în tendințe. 

Cum spune englezul: Keep it simple!

Nu se mai poartă încăperile încărcate de accesorii cu rol strict decorativ. Casa în tendințe este una aerisită, care conține doar obiecte esențiale pentru un trai confortabil. Astfel, golește-ți casa de tot ce nu ai nevoie și păstrează doar strictul necesar – în cazul livingului, o bibliotecă, o canapea și o măsuță de cafea sunt mai mult decât de ajuns. Menține numărul decorațiunilor la minim.

2 bloguri deco de urmărit

Textile în culori naturale

Așa cum nu se mai poartă stilul supra-încărcat și glam, nu se mai poartă nici textilele artificiale, în culori care nu te duc cu gândul la o grădină. Astfel, pentru mai multă relaxare, dar și pentru o senzație de spațiu mai mare și mai confortabil, cumpără-ți numai textile în culori naturale (perne, pleduri, cuverturi, draperii etc.).

Fă-ți chiar tu accesorii deco sau mobilier

Pe timp de criză, creativitatea își arată cu adevărat potențialul. Inspiră-te de la cei mai tari bloggeri de DIY din lume pentru a crea sau recondiționa cu mâna ta de la accesorii deco, la piese de mobilier.

5 super-idei DIY de decorat

Mixează creativ trei stiluri trendy

Livingul în tendințe ar trebui să conțină elemente deco din aceste trei stiluri: vintage, minimalist și mic mobilier sau accesorii cu inspirație tradițională. Acest mix îți permite să-ți pui creativitatea la treabă pentru a alege și combina cât mai original.

Comments

comments