4 căi de atac anti-mahmureală

Whiskey

Licorile închise la culoare conţin mai mulţi congeneri (un produs derivat pentru fermentaţie) în comparaţie cu băuturile transparente. Urmările sunt dureri de cap şi pielea cu aspect tern, ponosit.Ajutor anti-mahmureală: Un produs de curăţare şi purificare urmat de un concentrat detoxifiant amestecat în crema ta de îngrijire zilnică, menit să readucă luminozitatea pielii.

Hej Organic Cleansing Foam, 59 lei, doar la Douglas

Clarins Booster Detox, 159 lei

Vin

Partea proastă a unui festin udat cu vin: înroşirea pielii. Cel mai probabil este vina sulfiţilor, conservanţi responsabili de capilarele dilatate, şi histamină, compuşi ce se dezvoltă în timpul fermentaţiei.

Ajutor anti-mahmureală. Foloseşte o mască cu efect calmant precum cea de la Sephora, apoi continuă cu un serum calmant (precum Intral de la Darphin), pentru a reduce roşeaţa.

Sephora Bubble Mask Detox & Oxygenate, 59 lei

Darphin Redness Relief Soothing Serum, 259 lei

Bere

Câteva beri nu îţi vor umfla doar abdomenul. Acestea au ca efect şi umflarea pielii. Vinovat: conţinutul ridicat de carbohidraţi şi aportul caloric mare.

Ajutor anti-mahmureală. Mizează pe un serum concentrat, care să determine pielea să revină la normal. Apoi pune-ţi pe ochi o mască infuzată cu acid hialuronic, care să dezumfle şi pungile de sub ochi.

Lancome Genifique Dual Concentrate, 369 lei

Tealogy White Tea Miracle Eye Mask, 15 lei (numai la Douglas)

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print-decembrie a revisteo Cosmopolitan.

Foto: iStock, Guliver/Getty Images, PR. Text: Ana-Maria Prunariu.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.