4 aplicatii pentru siguranta ta

By  | 

Descarcă aceste patru aplicatii pentru siguranta ta pe mobil și nu va mai trebui să-ți faci atâtea griji dacă ieși noaptea singură în zone mai ciudate – tehnologia te protejează și te învață cum să te aperi singură.

iFightBack

Vei învața tehnici de auto-apărare de la un maestru.

Ce face: Te învață cele mai eficiente tehnici de apărare selectate chiar de către unul dintre cei mai cunoscuți instructori de auto-apărare, Damian Ross – programul este aprobat și sprijinit de către United States Department of Defense.

Ți se vor prezenta cele mai frecvente 6 scenarii de atac, care apoi sunt sub-împărțite în câte trei lecții din care vei afla: ce reacție nu este indicată, cea mai bună metodă de răspuns în situația dată, dar și instrucțiuni bonus din partea companiei care a creat app-ul – Self Defense Training System. Tehnicile provin din toate tipurile de arte marțiale, dar au fost simplificate pentru ca tu să le înveți rapid și să ai cea mai mare viteză de reacție.

3 aplicații de sport

Bipper bSaffe

Spune-le prietenilor că ești în pericol, dar și locul unde te afli.

Ce face: Când e activat, la o simplă apăsare de buton, identifică locul unde te afli, folosind GPS-ul, ca apoi să-ți alerteze lista de prieteni și membri ai familiei privind locul unde te afli în mare pericol. În 3 secunde, toate contactele pe care le-ai adăugat pe lista Bipper bSaffe vor fi alertate și vor putea lua măsuri.

Predator Alert

Îi face o fotografie tipului despre care bănuiești că te va ataca și o trimite prin e-mail tuturor rudelor și prietenilor pe care i-ai setat în lista Predator Alert.

Ce face: Activează automat aparatul foto. Nu mai trebuie decât să orientezi obiectivul către suspect pentru a-i face o poză – fotografia se face automat, fără sunet sau flash. Fotografia este trimisă instantaneu listei de prieteni și rude împreună cu o mică hartă unde este indicat locul în care te afli, locație determinată cu ajutorul unui sistem GPS integrat.

Circle of 6 (pentru iPhone)

Trimite mesaj către cei 5 prieteni din grup pentru a-i alerta de faptul că ești în pericol.

Ce face: Propune-le prietenelor tale să formați Cercul celor 6 și setați-vă numerele de telefon în soft-ul app-ului pentru ca, în caz de urgență, să vă puteți ajuta una pe alta. App-ul este simplu de utilizat. Icoana de pe ecran se activează instanteu, mai trebuie doar să alegi apoi unul dintre cele trei tipuri de mesaje presetate care le va informa pe amicele tale asupra naturii situației în care te afli. De asemenea, prietenele tale vor primi pe mobil o hartă unde este indicată locația ta. Poți introduce în app și numărul de telefon al poliției.

Comments

comments