3 trucuri simple pentru a te simți ca o vedetă

Viața vedetelor pe care le vezi zilnic la televizor sau în presă are un aer glamouros și încărcat de mister, motiv pentru care suntem atât de fascinate de celebrități.

De la evenimentele fabuloase la care participă, producțiile de talie mondială în care apar, locuințele și mașinile luxoase pe care le dețin, hainele de designeri pe care le primesc cadou sau doar șansa de a-i cunoaște în persoană pe actorii la care visăm toate – viața unei celebrități este ușor de invidiat. Desigur, există multe dezavantaje care vin odată cu faima: lipsa intimității, apariția în tabloide a celor mai jenante momente din viața lor sau disecarea relațiilor pe care le au. Și cu toate acestea, fiecare dintre noi s-a trezit cel puțin o dată visând la acel stil de viață luxos pe care îl vedem la vedetele noastre preferate. Însă vestea bună este că și tu poți experimenta puțin din cum arată o zi perfectă din viața unei celebrități:Petrece o zi întreagă la cumpărături

Poate nu ai cum să convingi designerii celebri să îți livreze ultimele lor colecții la domiciliu, însă asta nu înseamnă că nu te poți răsfăța o zi la cumpărături. Ia-ți suficient timp pentru a proba hainele care îți plac și, la final, pleacă din mall încărcată cu articolele vestimentare preferate, dar nu uita să te oprești la o cafea înainte, să te odihnești puțin. Este drept că o zi de shopping intensiv poate fi destul de costisitoare, însă dacă folosești acest card inteligent, poţi acumula puncte pentru fiecare leu cheltuit, puncte pe care le poți transforma apoi în cumpărături. După cum vezi, are numeroase avantaje, îl poți folosi atât în țară, cât și în străinătate și este de un real folos oricărei fashioniste care vrea să țină pasul cu tendințele.

Petrece un weekend la SPA

Ce altă cale mai bună de a te simți răsfățată și îngrijită există decât să îți faci cadou un weekend de relaxare la SPA, unde să te bucuri de un masaj profesionist, de o sesiune de saună, terapii faciale și corporale, împachetări cu produse revoluționare, astfel încât să pleci de acolo simțindu-te ca o divă? Ia-ți cea mai bună prietenă și profitați de câteva zile libere pentru a merge la un hotel cu SPA. Vei observa că te-ai întors din mini vacanță cu bateriile reîncărcate, chef de viață și spor la serviciu cum rareori ai mai avut.

Mergi la karaoke sau ia lecții de actorie

Dacă îți place să cânți sau crezi că ai fi o actriță excelentă, nu ai de ce să nu îți trăiești pasiunea din plin. Există numeroase puburi care au seri de karaoke, unde îți poți testa vocea pe piesele tale preferate, fără să îți faci griji de ce vor spune ceilalți. Concertele de karaoke sunt distractive, nimeni nu se ia în serios, iar regula nescrisă este că nu se râde niciodată de cei care își arată talentul la microfon.

Iar dacă te simți mai degrabă atrasă de actorie, este bine de stiut că există și cursuri particulare de actorie, în care poți învăța numeroase lucruri utile, care îți vor folosi mult timp în viață: dicție, mișcare scenică,  recitarea din memorie și capacitatea de a improviza. La finalul cursurilor, se organizează un spectacol de teatru, în care ai șansa de a-ți testa abilitățile deprinse și talentul înnăscut, în fața celor pe care i-ai invitat să te vadă.

Aceste mici trucuri îți vor da încredere în tine și te vor face să te simți perfect în pielea ta. Iar dacă este un lucru pe care toate vedetele îl au în comun, acela este atitudinea.  

 

Sursa foto: Shutterstock/Copyright: Denis Makarenko

(P) Articol realizat împreună cu Banca Transilvania

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.