3 trucuri pentru un dormitor feng shui

Un dormitor liniştitor, unde energia benefică poate circula nestingherită, vă va transforma radical viaţa de cuplu care va fi mai frumoasă, mai liniştită şi fără atâtea probleme. Dar şi dacă eşti single, un dormitor feng shui te va ajuta să te odihneşti mai bine şi să nu mai fii aşa de stresată.

Pentru a crea un dormitor feng shui rapid şi fără o investiţie majoră, urmează aceste sfaturi deştepte:Cum aranjezi patul
Patul trebuie să fie pe mijloc şi să permită accesul a două persoane pe ambele părţi. Chiar dacă eşti singură ar trebui să pui patul astfel pentru că “inviţi” soarta să-ţi aducă ȋn cale un iubit cu care să-l ȋmparţi.
Nu-ţi cumpăra un pat care nu are picioare, este foarte important ca energia să poată circula nestingherită.

Poate ţi se par “poveşti de adormit copii”, dar aceste trucuri sunt folosite ȋn cultura chineză din Antichitate şi se pare că funcţionează, aşa că merită să ȋncerci.

Culori şi texturi feng shui
Foloseşte culori naturale şi relaxante ȋn dormitor şi nu cele tari, care energizează şi nu te lasă să dormi bine. Culorile energizante sunt bune pentru zona de zi, nu de dormit.

Alb, culori de pământ şi de verde, nuanţe pastelate şi texturi mătăsoase sau plăcute atingerii, care să te invite să te ȋntinzi şi să te destinzi ȋn tihnă.

De asemenea, cumpără-ţi aşternuturi din materiale naturale şi păzeşte-te de tablouri cu subiecte triste sau culori tari– ai nevoie de ceva relaxant şi pozitiv, nu de şi mai multă tristeţe sau energie.

Aer curat, lumină difuză şi arome plăcute
Scoate toate prostioarele pe care le-ai pus prin dormitor de la decoraţiuni la electronice sau aparate de sport – ȋncarcă ȋncăperea şi nu lasă energia vitală să circule. De asemenea, ȋncearcă să nu lucrezi ȋn dormitor, este important să-l asociezi cu relaxarea, nu munca.

Pune plante fără spini (creează energie negativă ȋn interior, dar afară, pe balcon, se transformă ȋn gardieni ai casei) departe de pat şi nu folosi lumânări sau beţişoare care conţin toxine. Este mai bine să foloseşti uleiuri esenţiale ȋn candela de aromoterapie.

10 plante Feng Shui pentru apartament

Feng Shui pentru iubire

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise