3 sucuri fresh de vara

Sucul de rodie

Este unul dintre cele mai sănătoase sucuri, având o doză imensă de antioxidanţi şi vitamine, perfect pentru a detoxifia temeinic organismul în timp ce-ţi conferă o strălucire sănătoasă şi seducătoare pielii. 

Cumpără suc de rodii de la supermarket şi adaugă din abundenţă în salată sau dulciuri pentru un supliment de antioxidanţi.

 

 

Sucul de merişoare

Este o sursă bogată în vitamina C, având şi substanţe care te vindecă de infecţii urinare, atât de întâlnite în această perioadă de vară, mai ales dacă obişnuieşti să mergi des la mare sau piscină.

Dacă nu găseşti merişoare fresh sau suc natural, cumpără merişoare uscate şi mănâncă zilnic un căuş de fructe uscate pentru a preveni infecţiile urinare, dar şi pentru a întări sistemul imunitar cu ajutorul fitochimicalelor şi antioxidanţilor.

 

 

Sucul de ananas

Ananasul conţine bromelaină, o enzimă care te ajută să slăbeşti, accelerând rata metabolică şi curăţând corpul de toxine. Pune puţin ananas pisat pe faţă şi decolteu, lasă-l să acţioneze cam 10 minute, apoi spală-te bine. Ananasul va curăţa pielea de impurităţi şi va calma iritaţiile atât de comune în sezonul estival.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.