3 solutii inventive de depozitat trusele de makeup

Creme, fond de ten, pudră, mascara, eye liner, primer, rujuri, gloss-uri, pensule şi bureţei de machiaj, cleştişor de gene… unde le pui pe toate? Nu este nevoie să dai banii pe organizatoare pentru a avea totul organizat, ci poţi chiar tu să faci nişte unele din diferite obiecte din casă. 

În continuare, îţi vom prezenta trei soluţii simple şi la îndemână de depozitat produse .

Foloseşte tuburi de hârtie igienică

Pentru acest suport, nu ai nevoie decât de câteva tuburi de hârtie igienică şi hârtie colorată, sclipici, panglică din dantelă sau orice alt material vrei tu să foloseşti la decorare. De asemenea, îţi trebuie lipici pentru hârtie şi foarfecă, dar şi un lipici mai puternic gen superglue.

Începe prin a măsura hârtia colorată astfel încât să acopere complet tubul de hârtie igienică, apoi lipeşte-o pe acesta. Dacă ţi se pare că arată prea simplu, foloseşte-ţi imaginaţia şi apucă-te de decorat!

Nu mai rămâne decât să lipeşti tuburile între ele cu superglue şi asta a fost tot! Suportul pentru mascara, eye linere şi pensule de machiaj este gata! Simplu, nu?

Foloseşte suporturi pentru pixuri

Suporturile de pixuri sunt perfecte pentru a depozita anumite produse şi accesorii de machiaj şi sunt ieftine: în jur de 5 lei. Le poţi folosi ca atare sau le poţi prinde cu un inel de un suport pentru prosoape, ca în videoclipul de mai jos. Foloseşte mai multe suporturi: unul pentru pensulele de machiaj (sau chiar două, dacă ai mai multe: unul pentru pensulele de ochi, celalalt pentru cele de faţă), unul pentru mascara şi eye linere etc.

Foloseşte borcănaşe pentru lumânări

Un alt suport bun sunt borcănaşele pentru lumănări parfumate. Dacă îţi plac lumânările parfumate şi le foloseşti des, de ce să nu foloseşti la ceva borcănaşele, după ce lumânarea s-a terminat?

Pentru început, trebuie să goleşti borcănaşul de orice urmă de lumânare; pune puţină apă la fiert şi aşează borcănaşul acolo câteva minute pentru ca ceara să se topească şi să o poţi scoate mai uşor. De asemenea, astfel cureţi mai uşor şi eticheta de pe fund.

Acum, ai două variante: poţi folosi borcănaşele ca atare sau le poţi lipi între ele pentru a realiza un fel de piramidă, ca în videoclipul de mai jos. Şi de această dată, poţi decora singură suportul, dacă ţi se pare că rezultatul este prea simplu.

După cum vezi, este foarte simplu să îţi faci singură suporturi pentru machiaj sau pentru accesorii, cu un minim de efort şi de bani. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.