3 trenduri deco de sarbatori

Vrei să creezi o atmosferă magică de sărbători? Încearcă aceste trenduri deco de sarbatori, recomandate de Miruna Ardelean, arhitect și designer de interior.

Combină alb cu roșu. E suficient.

Mixează accesorii în cele două culori tipice Crăciunului – albul și roșul: nu poți da greș! Fie că împodobești bradul, propria locuință sau masa de Crăciun, cele două culori vor sta bine împreună și vor da casei tale un aer festiv, jucăuș, vesel. Combină farfurii, căni, fețe de masă, lumânări și alte accesorii în culorile roșu și alb.

Tu ce citești în concediu?

Folosește motivele populare

În tradiția populară românească, culorile Crăciunului – albul și roșul –  sunt culori de bază. Poți profita de acest lucru și de trendul actual care încurajează întoarcerea la tradițiile populare și reinterpretarea lor în cheie modernă. Dă un touch tradițional mesei tale de Crăciun sau casei, și de ce nu, bradului de Crăciun, folosind decorațiuni și accesorii cu motive populare.

Investește în obiecte deco care să te bucure tot anul

Nu doar decorațiunile și accesoriile tipice Crăciunului dau casei un aer de sărbătoare. Dacă nu vrei să investești în obiecte pe care le folosești o singură dată pe an, cumpără doar unul sau câteva accesorii sau obiecte de decor noi  – o vază sau un bol colorat, un set nou de farfurii, o veioză cu un abajur special sau o perdea nouă. Casa ta va avea un aer strălucitor!

Text: Anca Rusu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.