3 destinații ideale pentru concediul de vară

Concediul de vară din 2021 va fi mai dificil de organizat, din cauza pandemiei. Totuși, există multe destinații care sunt sigure, mai puțin aglomerate și unde nu este necesar să stai în carantină sau să-ți faci un test COVID. 

Îți recomandăm să alegi o destinație exotică, unde poți ajunge foarte ușor cu un zbor charter și unde îți vei putea petrecere concediul exact așa cum visezi: relaxându-te pe plajă, la piscină sau la spa, sau vizitând diferite obiective turistice. Poți găsi numeroase oferte accesibile, care îți asigură condiții perfecte de cazare și servicii impecabile. În plus, aici poți face plajă inclusiv primăvara sau toamna, prin urmare ai libertatea să-ți organizezi concediul oricând dorești. Îți prezentăm în continuare câteva destinații ideale pentru concediul din acest an. 

1. Tunisia

Tunisia este una dintre cele mai accesibile destinații exotice, fiind o alegere inspirată atât vara, cât și în restul anului, datorită climei calde și blânde. Este foarte simplu să găsești oferte de vacanță în Tunisia la prețuri avantajoase, la un hotel de 3 stele sau la un resort de lux. Cele mai multe oferte de sejur vin cu servicii all inclusive, astfel încât nu mai este nevoie să plătești nimic în plus. 

Totuși, dacă îți plac vacanțele active, te poți înscrie în excursii opționale, ca să vizitezi ruine antice, castele medievale impresionante sau moschei. Pentru mai multă adrenalină, poți participa la un safari prin deșert, pe cămilă sau cu mașini de teren. De asemenea, poți să vizitezi marele orașe, cum este Tunis sau Monastir, unde există numeroase muzee și unde poți descoperi farmecul local printr-o plimbare pe vechile străduțe sau în bazaruri.

2. Egipt

Pentru o vacanță în Egipt ai nevoie de o listă întreagă cu obiectivele turistice pe care să le vizitezi sau cu activități opționale pe care să le faci. Ar fi păcat să te rezumi la un simplu sejur la plajă! Dacă nu te pasionează istoria antică și nu vrei să vizitezi temple sau piramide, poți face o plimbare prin deșert, pe cămilă sau cu mașinile de teren, sau poți alege alte excursii inedite. 

Spre exemplu, te poți plimba pe Marea Roșie cu un vapor care are fundul de sticlă, astfel încât poți să admiri peștii colorați și coralii. O altă opțiune este excursia cu un submarin, dacă vrei să admiri viața marină mai în detaliu, de pe fundul mării. Nu ezita să cumperi suveniruri locale și savurează delicatesele arăbești tradiționale!

3. Turcia

Dacă vrei o destinație foarte accesibilă ca preț și recunoscută pe plan mondial pentru calitatea deosebită a serviciilor oferite, atunci îți recomandăm să mergi în Turcia. Indiferent de categoria hotelului pe care îl vei alege, te vei bucura de condiții de cazare excelente, curățenie impecabilă și mâncare gustoasă. 

Poți petrecere tot concediul în resort, pe plajă, la piscină sau la baia turcească, sau poți merge în fiecare zi într-o excursie opțională, în afara stațiunii. Dacă vrei să fii cât mai activă în timpul concediului, poți face scufundări, snorkeling sau ședințe de aerobic pe plajă.

În concluzie, chiar și anul acesta te poți bucura de un concediu minunat, dacă alegi o destinație exotică accesibilă și sigură, unde te poți bucura de tot confortul pe care îl meriți, fără să cheltuiești o avere.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.