3 aplicații de Android pentru un selfie perfect

“Hai să facem un selfie!” De câte ori nu ai auzit replica asta în ultimii 5 ani? Poate de mii de ori, pentru că selfie-ul este astăzi un stil de viață. Iar dezvoltatorii de aplicații au înțeles rapid acest lucru, întrecându-se acum în a scoate pe piață aplicații SMART, care să înțeleagă și să susțină această nevoie a oamenilor. Super-filtre, super-culori, iată ce înseamnă o aplicație foarte bună, atunci când vrei să faci un selfie. Contează și telefonul mobil pe care îl ai? Absolut, însă despre asta vom vorbi la finalul acestui articol. Până atunci, hai să vedem împreună care sunt cele mai bune aplicații de Android cu care poți face un selfie perfect.

Snapchat

Snapchat este una dintre cele mai tari rețele de social media din lume, însă mai mult de atât, se pliază excelent pe nevoia ta de a face un selfie reușit. Snapchat este un pionier veritabil în domeniu, ce a scris o pagină importantă în istoria selfie-ului cu celebrele sale filtre și skin-uri. Absolut toată lumea își face astăzi un selfie cu urechi de cățeluș sau cu față de căpșună. Partea frumoasă este că Snapchat este poate fi descărcată gratuit și funcționează excelent pe telefoanele mobile cu Android.  Instagram

Instagram a căpătat o popularitate de invidiat în ultimii ani, mai ales după cumpărarea acestei rețele de socializare de gigantul Facebook. Investițiile ulterioare nu au rămas fără ecou, pentru că astăzi Insta are atât de multe lucruri inedite de oferit, mai ales atunci când vrei să îți faci un selfie. Iar partea cea mai frumoasă o afli chiar acum:  filtrele sale funcționează la fel de bine, indiferent de smartphone-ul pe care îl ai, Samsung Galaxy S8, Sony Xperia X sau Huawei P9. Mulți îi acuză pe dezvoltatorii din spatele Instagram că s-au inspirat foarte mult de la Snapchat, atunci când au lansat Instagram Stories. Un lucru este însă sigur: rezultatul este absolut fermecător, oferind o mulțime de filtre, layere și tag-uri, pentru fiecare selfie în parte.

Facetune

Dacă ai mici nemulțumiri în privința modului în care arăți, după orice selfie pe care îl faci, Facetune este exact aplicația pe care o căutai. Nu este free 100%, însă trebuie să știi că investiția face toți banii. Aplicația îți permite să editezi ulterior fiecare selfie în parte: îți poți albi dinții, poți scăpa de ochii roșii și chiar poți să înlături rapid pungile de sub ochi. Mai mult decât atât, Facetune îți permite să blurrezi așa cum vrei fundalul, pentru o mai bună concentrare a ochiului pe detaliul care contează cu adevărat în acel selfie: TU.

Iată TOP 3-ul nostru de aplicații pentru Android, perfecte pentru un selfie de vis. Pe cea mai de sus poziție stă la loc de cinste Snapchat, o aplicație extrem de populară astăzi și în România, datorită creativității dezvoltatorilor ( primul feature Stories ). Instagram și Facetune își merită și ele locul în acest clasament, pentru că se comportă absolut senzațional pe Android. Chiar dacă ai un Samsung Galaxy, un Sony Xperia sau un Huawei Mate, selfie-urile făcute cu ele sunt superbe. Așa că dacă nu le-ai instalat până acum, fii gata să o faci, pentru că odată instalate, selfie-urile tale nu vor mai fi niciodată la fel.â

Sursa  Agentia Digital Workforce.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/couple-man-woman-girl-guy-bokeh-2585754/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.