#2pentruviitor: până la capătul lumii pentru ajutorarea copiilor. Donează şi tu!

Acum doi ani ne cunosteam si putem spune ca incepea o prietenie care speram sa ne lege peste ani. Amandoi suntem fotografi de eveniment din Romania, amandorura ne place sa ne inconjuram de lucruri frumoase si de oameni de calitate, asa am ajuns sa ne apropiem de Ana si de al ei #cudragpentruviitor. 

Un proiect de suflet pentru ea, pus in imagini cu ajutorul fotografiilor lui Claudiu si anume renovarea parterului si demisolului Compartimentului Clinic de boli infectioase din Arad.Long story short – Ne-am decis sa luam parte in proiectul #cudragpentruviitor si am alaturat un proiect propriu si un drum care merita facut pentru orice cauza posibila, “drumul pana la capatul lumii”, cunoscut mai bine sub titulatura de El Camino de Santiago (aprox 900 de km de mers pe jos pe parcursul unei luni si un pic). Suntem fericiti si mandri ca putem dona efortul nostru pe parcursul acestei luni pentru ajutorarea copiilor.

Asa a luat nastere proiectul nostru #2pentruviitor, care incepe acum, dar pe care dorim sa il ducem la urmatorul nivel in perioadele ce vor urma.

Simtim ca a venit momentul sa intoarcem un pic din bunatatea si norocul pe care le-am “primit” in meseria noastra de fotografi.

Vrem sa mergem pentru un scop #cudragpentruviitor sa privim mereu inainte, cu optimism, asa cum ne place noua si sa ne bucuram de viata frumoasa, care merita traita ACUM.

Vrem sa intoarcem spre copiii cu boli infectioase, o parte din lucrurile si gandurile bune care ni se intampla de o buna perioada de timp.

O sa aveti posibilitatea sa fiti alaturi de noi, sa puneti umarul alaturi de noi la finalizarea proiectului, sa ne sustineti eforturile si sa ne bucuram impreuna de faptele bune pe care le putem face.

Va punem la dispozitie un numar de sms 8847 unde puteti trimite mesajul “CU DRAG” si ne dorim sa strangem CAT MAI MULTE SMS-uri cu donatie 4 euro.

Cu drag pentru viitor, de la noi doi,

Florin si Claudiu

Despre Camino, aflaţi mai multe: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Drumul_lui_Iacob

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.