20 de motive să-ți placă luna asta

By  | 

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare lună, selectăm, cu grijă, cele mai bune motive să îţi placă luna în desfăşurare, iar pentru luna iulie, am avut de unde alege: noutăţi, evenimente, distracţie şi… vacanţă.

20 de motive să-ţi placă luna asta:

 1. Orgasme multiple? Da, cu noul balsam de buze hidratant Nars Orgasm Afterglow, creat după chipul și asemănarea nuanței lor de blush mega-populare.
 2. Îți garantez că vei arăta ca o adevărată bella dona în noua colecție de costume de baie Calzedonia.
 3. Scoate-ți ținutele din anonimat cu bijuterii pop art, precum acest colier din rășină Marni (360 euro, stylebop.com)
 4. Degetul mic nu primește la fel de multă iubire ca restul. Cu noile inele din ceramică de la David Yurman (450 dolari, davidyurman.com), în nuanțe delicioase de mov și lila, nu mai e cazul.
 5. Pe 15 iulie e Ziua Națională a Înghețatei, așa că strânge provizii și sărbătorește alături de prietene…
 6. … și dacă tot sunt fetele pe la tine, jucați-vă Nasty Woman – un fel de Cards Against Humanity dar cu un twist feminist. (19 dolari, amazon.com)
 7. Comunică downloadând The Feminist Letters, un font cu litere create ca să arate ca simboluri de female empowerment (thefeministletters.com)
 8. Pregătește-ți chipul pentru bronz cu ajutorul loțiunii de curățare Origins Never a Dull Moment Skin Brightening Face Polisher with Fruit Extracts, 155 lei, sephora.ro.
 9. Cartea lunii. Influenceri, vedete și personalități din industria modei îl omagiază pe Roger Vivier, designer de renume mondial, în #LoveVivier, un album jucăuș plin de secrete de stil. (66 dolari, amazon.com)
 10. Găsește nuanța perfectă oricare ar fi itinerariul tău de vacanță vara asta în noua paletă Urban Decay Born to Run, inspirată de călătorii. (xxx lei, sephora.ro)
 11. Privirea de felină e mai extremă ca niciodată cu ajutorul ochelarilor de soare Nasty Gal See Eye to Cat-Eye (56 lei, nastygal.com)
 12. Testează trendul pantofilor sport masivi combinându-i cu o fustă din denim clasică și un sacou masculin, supradimensionat.
 13. Jorja Smith. A câștigat premiul Critic’s Choice la Brit Awards 2018, o rampă de lansare pentru noi talente (printre câștigătorii anteriori se numără Adele și Sam Smith), iar albumul ei de debut, Lost & Found, e o măsură reală a talentului său.

Despre colaborarea cu Drake. ”Inițial l-am refuzat pentru că nu simțeam nicio conexiune cu piesa respectivă. Nu o scrisesem eu, nu știam despre ce e vorba. Dar la puțin timp după m-am despărțit de prietenul meu iar piesa respectivă, care-i practic despre cum rogi un tip să-și bage mințile-n cap, a început să aibă sens. Așa că i-am scris să-l întreb dacă mai pot participa.”

Despre frumusețe și alți demoni. ”Când eram adolescentă mă simțeam neatrăgătoare. Voiam să fiu albă. Nu voiam să stau la soare pentru că aveam multe colege cu pielea albă. Nu voiam să am fund, nu voiam să am buze pline. Iar acum tot mi-e greu să mă regăsesc în comentariile pe care le primesc pe Instagram, în care mi se spune că sunt frumoasă, mai ales dacă sunt de genul, ”Fata asta nu știe să cânte, dar ce mai contează când arăți așa?!”.

Despre album și colaborări. ”Nu am vrut să am nicio colaborare pe primul meu album. M-am gândit că e mai bine să fiu singură. Oamenii probabil se așteaptă să vadă piese cu Drake sau Kendrick Lamar sau Kali Uchis sau Stormzy. Scuze, dar trebuie să vă dezamăgesc. Nu de alta, dar ce-o să fac în albumul doi?”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iulie a revistei Cosmopolitan.

Text: Roxana Dobriță

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *