20 de motive să-ți placă luna asta

By  | 

Fiecare lună a anului are farmecul ei și motivele ei mărunte de bucurii. Ne place cum în fiecare lună descoperim noi și noi motive să ieșim în oraș, să citim, să mergem la cinema, să facem shopping. Iată cele 20 de motive pentru care ne declarăm îndrăgostite de luna decembrie:

  1. Romanovii, scrisă de Simon Sebag Montefiore, spune povestea intimă a ascensiunii și prăbușirii fabuloasei dinastii a Romanovilor, cea care a reușit să domnească peste o șesime din suprafața pământului. Cum a reușit o familie să transforme un principat ruinat în cel mai mare imperiu al lumii? și cum l-a pierdut apoi? (Ed. Trei)
  2. Couture X-mas Casa Chanel îți colorează și parfumează Crăciunul; dăruiește-ți parfumul iconic No 5 L Eau cu note suculente de citrice, flori și mosc, într-o formulă generoasă, potrivită pentru a fi aplicată nu doar pe piele, ci și pe haine.
Chanel

Chanel

3. Noua linie de genți creată de Emily Ratajkowski pentru The Kooples este foarte sexi și elegantă – sigur vei găsi una care să se potrivească perfect ținutei tale de petrecere.

4. Pregătește-te! Pe 28 noiembrie îngerii merg la Shanghai pentru prezentarea de modă anuală Victoria’s Secret. Urmărește-o alături de iubitul tău, ca să-i dai de înțeles care sunt preferatele tale.

5. După un deceniu de la prima colaborare în materie de design pe care Evian a avut-o cu lumea modei, anul 2017 marchează o nouă eră pentru actuala ediție iconică Evian în serie limitată, brandul unindu-și forțele cu Chiara Ferragni. Designul este proaspăt și emană o atitudine jucăușă și tinerească. Ne place!

6. 1 decembrie este Ziua Mondială de Combatere a Sida, o zi importantă care-și propune să atragă atenția asupra importanței luptei împotriva acestei boli necruțătoare. Ajută și tu făcând voluntariat în cadrul ARAS – Asociația Română Anti-Sida. (arasnet.ro)

7. Wonder Woman. Spectacolele ADOR ale Loredanei au spus o poveste fascinantă, dar nu doar muzicală, ci și vestimentară. Loredana a purtat 14 ținute, combinând elemente futuriste cu accente din anii 80 și 90, elemente din folclor și piese de origine indiană. ținutele au inclus piese vestimentare Zuhair Murad, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Alexander Wang, Bordello, Givenchy, Giuseppe Zanotti, etc. Cât de tare poate să fie femeia asta!

8. Dacă vrei să-ţi păstrezi părul sănătos în sezonul rece, uremază sfaturile oferite de Antoneta Stoican, membru în echipa creativă de top hair stylisti Wella Professionals România: „Încearcă şampoane şi măşti revigorante şi energizante. Aminoacizii sunt recomandaţi pentru întărirea firului de păr şi protejarea în faţa căldurii uscătorului. Keratina este ideală în sezonul rece – aceasta se aşează pe cuticulă şi împiedică ruperea excesivă.” Nouă ne place masca pe bază de keratină Wella Professionals Age Restore Treatment, 63 lei.

9. Punctul de pornire al colecției de Primăvară-Vară 2018 Murmur este reprezentat de două piese emblematice pentru brand, body-ul cu cupe de sutien retro și tricoul coroziv, care se dizolvă pe măsură ce este purtat și dezvăluie din ce în ce mai mult din piele. Are votul lui Kristen Stewart, deci ce mai aștepți?

Loredana

Loredana

Citește celelalte 11 motive pentru care merită să-ți placă luna decembrie, în ediția de print – decembrie 2018 a revistei Cosmopolitan.

FOTO: PR, Guliver/Getty Images, Instagram, Splashnews. Text: Roxana Dobriță

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *