15 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unei fete cu sanii mici

1. „Da, dar tu poți ieși din casă și fără sutien!”, asta se traduce cum că avem sânii atât de mici, că nu sunt vizibili cu ochiul liber.

2. „Ești atât de norocoasă!”, nu, nu ne simțim norocoase că nu avem cu ce umple rochia aia sexy!3. „Cum de ai costumul de baie încă ud?” Umplutură, ok? Sutienul are umputură, așa că ignoră picăturile care încă se scurg de sub fiecare sân și schimbă subiectul!

4. „Tu poți purta orice!” Ha, ce amuzant!

5. „Mi-aș dori să-ți dau din ai mei!” Errr…mersi? Dar mă simt bine cu ai mei. Și dacă ar fi să fac schimb, aș lua ce e în plus pe fundul meu ca să mut mai sus!

6. „Să cumpări costum de baie e un coșmar când ai sânii mari!” Serios? Înseamnă că nu știi cum e să probezi toate bluzele care îți arată sânii plați spre non-existenți.

Până unde ai merge pentru sâni mari

7. „Femeile adevărate au forme.” Nu toate femeile fără forme sunt supermodele. Iar noi încă avem întâlniri. Știi…întâlnirilor le place faptul că noi nu avem forme.

8. „Acel sutien nu mi-ar ține niciodată sânii!” Da? De parcă pe al tău l-aș putea umple vreodată!

9. „Nu-ți face griji, sunt genul de tip căruia îi plac fundurile.” O, Doamne! Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar îmi plac sânii mei mici și ar trebui să-ți placă și ție!

10. „Bărbaților le place să aibă pe ce pune mâna.” Bărbaților ar trebui să le placă femeile de orice talie, asta include și femeile fără forme pronunțate. Sânii mici încă sunt sexy!

11. „Sunt atât de geloasă că poți cumpăra orice sutien!” Crede-ne, shoppingul pentru sutiene mici…nu e nici pe departe așa!

12. „Așteaptă doar să rămâi însărcinată și o să se umfle ca baloanele!” Da, sigur, asta e pe lista mea cu „de ce trebuei să am un copil”.

13. „Sânii tăi nu sunt așa de mici, o dată am ieșit cu o tipă care nu avea deloc.” Ei, ăsta nu e un compliment, ci sună mai mult a site de comparare produse.

De ce te dor sânii?

14. „N-ai idee ce enervant e când băieții se holbează la sânii tăi!” Pentru noi, e cam așa: „Nu ai idee ce enervant e când băieții se holbează la talia mea subțire și la părul meu minunat.”

15. „Ai încercat să te îngrași?” Da, pentru că poți mânca 5 batoane de ciocolată, caloriile alea nu o să se pună pe sâni!

Articol preluat de pe http://www.cosmopolitan.co.uk

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise