13 activitati de weekend fara bani

Nu ai niciun plan pentru weekend, dar ai portofelul cam gol? Iată 13 de activități de weekend pentru care nu-ți trebuie bani!

Multe persoane au impresia că dacă nu au bani singurul lucru pe care-l pot face în weekend e să stea degeaba la calculator sau să se uite la filme proaste la TV. Dacă și tu gândești așa, COSMO ți-a pregătit o listă cu 13 de activități de weekend pe care le poți face fără bani!Pentru început, caută pe internet evenimente ce vor avea loc în orașul tău, e un mod foarte simplu de a găsi ceva cu intrare liberă. Îți recomandăm site-urile Metropotam, Orașul meu sau Gratuitor. De asemenea, îți reamintim că postăm săptămânal o listă de evenimente de weekend la care te poți duce, o găsești AICI.

 1. Du-te la bibliotecă! Nu numai că vei găsi sute de cărți pe care le poți împrumuta gratuit, dar uneori au loc vizionări de filme sau alte evenimente cu acces gratuit.
 2. Distrează-te făcând sport! Pentru multe persoane, distracția și sportul nu prea au treabă una cu cealaltă, dar ce-ai zice să joci volei sau tenis cu prietenii?
 3. Joacă boardgames! Petrece o seară alături de iubitul tău sau un grup de prieteni și jucați boardgames la unul dintre voi acasă.
 4. Fă curat prin colecția de cărți sau DVD-uri, prin haine etc! Nici curățenia nu pare prea distractivă, nu? Ei bine, în felul acesta vei putea arunca ce nu îți mai trebuie, dacă nu sunt în stare bună, sau le poți dona sau vinde. Vei face o faptă bună sau niște bani, iar în același timp vei avea mai mult spațiu în casă.
 5. Fotografiază, desenează sau pictează! Fie că vrei să stai acasă sau să ieși în oraș, aceste activități nu te costă nimic și poate acesta va deveni noul tău hobby.
 6. Fă-ți un blog! Indiferent dacă te pricepi foarte bine la scris sau nu prea, indiferent dacă îl vei împărtăși cu alții sau nu, să îți faci un blog are multe beneficii. Găsești aici 5 motive să îți faci un blog.
 7. Vizitează un muzeu! Există multe muzee cu intrare liberă, mai ales dacă ești studentă. O după-amiază de cultură nu strică, nu?
 8. Gătește! Învață să faci acea mâncare super gustoasă pe care ai încercat-o la mătusa ta sau pregătește ceva de pus la congelator, pentru când nu ai suficient timp să gătești.
 9. Fă yoga! Yoga are foarte multe beneficii și nu ai nevoie de mult spațiu.
 10. Vizitează o rudă pe care nu ai văzut-o demult! Ce mai face bunica ta de care nu ai niciodată timp? Fă-i o vizită, se va bucura foarte mult să te vadă.
 11. Învață o limbă străină! E foarte simplu să înveți o limbă străină de una singură și, pe deasupra, este foarte folositor. Citește AICI sfaturile noastre.
 12. Fă voluntariat! Abia după ce vei face voluntariat vei descoperi cât de bine de simți ajuntând.
 13. Învață să cânți la un instrument! Există multe tutoriale foarte folositoare și simplu de înțeles pe Youtube, dacă nu ai niciun prieten dispus să te învețe.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.