11 accesorii deco pentru o petrecere la piscină

De când Taylor Swift a postat acum doi ani pe Instagram celebra poză din piscină, în care stătea, alături de Calvin Harris, pe o lebădă gonflabilă gigantică, accesoriile de acest gen au devenit un must-have pentru pool party-uri. Partea bună e că e destul de simplu să organizezi o petrecere demnă de pus pe Pinterest – iată câteva accesorii deco pe care le poți comanda online, la prețuri accesibile, și care vor crea decorul perfect pentru un pool party.

Prosop de plajă, Firebox, 17,49 GBP – aiciPăstrează prosoapele clasice, cu formă dreptunghiulară, pentru plajă, unde ai nevoie de o suprafață mai mare pe care să stai ca să nu te umpli de nisip. Pentru piscină, și mai ales ca decor pentru o petrecere, fă rost de prosoape cu forme și printuri mai puțin convenționale, cum ar fi cel de mai sus.

Pahar unicorn, Firebox, 6,79 GBP – aici

Indiferent ce ai de gând să servești – cocktail-uri, punch, milkshake-uri, smoothie-uri – băuturile clar vor arăta mai bine în aceste pahare cu unicorni. Pentru impact maxim, decorează fiecare băutură cu fructe, frișcă sau glitter comestibil.

Colac gigant, Amazon.co.uk, 10,50 GBP – aici

Un colac-gigant nu numai că e distractiv (urcatul pe el din piscină e un veritabil challenge – mult mai dificil decât pare), ci și probabil cel mai de impact deco item pe care-l poți avea la un pool party.

Set 50 de paie cu decorațiuni, Amazon.com, 7,99 USD – aici

Atâta vreme cât ai un pic grijă de ele, decorațiunile de pe aceste paie pot deveni refolosibile – astfel, le poți utiliza și pe paie metalice sau din hârtie (având în vedere că, la nivel global, se încearcă reducerea consumului de plastic, deci paiele clasice vor începe, încetul cu încetul, să fie înlocuite de variante eco-friendly).

Prosop de plajă H&M Home, 89,90 lei – aici

Al doilea prosop de pe listă – dar nu ne-am putut abține. Mai ales că îl poți folosi nu neapărat ca prosop propriu-zis, ci ca decorațiune, aruncat peste un șezlong sau prins aparent la întâmplare pe o frânghie de rufe, în bătaia vântului.

Set 10 farfurii din hârtie, H&M Home, 5,90 lei – aici

Farfuriile din hârtie sunt un mod perfect de a te asigura că after party-ul nu înseamnă spălat vase. Alege unele în tematică, cum ar fi cele de mai sus.

Set luminițe LED, Amazon.co.uk, 8,48 GBP – aici

Ghirlandele cu luminițe ar trebui puse pe lista de must-get pentru o petrecere la piscină care are loc seara. Le poți atârna oriunde – deasupra barului, pe pereți, pe crengile unui pom, etc – efectul va fi senzațional. Și, pentru a completa vibe-ul unui pool party, alege unele în tematică, cum sunt cele de mai sus, în formă de înghețată.

Lampă Firebox, 29,99 GBP – aici

Lampa aceasta poate fi folosită atât pe post de decorațiune pentru party, cât și pe post de reminder al vibeu-lui de vară și vacanță pentru tot restul anului – se montează ușor pe perete și arată super cool într-un spațiu minimalist.

Ghirlandă din hârtie, Amazon.co.uk, 14,99 GBP – aici

Pe lângă ghirlandele cu LED-uri, poți agăța și ghirlande din hârtie – dacă ești genul care preferă proiectele DIY, le poți face singură cu ajutorul unui stencil și a unor coli de hârtie glasată, ori le poți cumpăra de pe link-ul de mai sus.

Decorațiune metalică, Stradivarius, 29,90 lei – aici

Introdu oaspeții în vibe-ul de petrecere cu ajutorul acestui obiect metalic care nu doar că transmite un mesaj simpatic, ci își poate găsi și o întrebuințare practică – pe post de paperweight pentru a evita ca șervețelele să își ia zborul la prima adiere de vânt.

Decorațiune din hârtie, Amazon.co.uk, 3,95 GBP – aici

Niciodată nu poți avea prea multe ghirlande din hârtie, iar cea de mai sus poate fi folosită pe post de element central, suspendată în mijlocul spațiului de party sau deasupra zonei de bar.

Foto: Pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.