10 seriale de comedie care merită văzute

Comediile sunt preferate de cei mai mulți cinefili, iar recomandările de seriale bune sunt întotdeauna binevenite.

COSMO ți-a pregătit o listă de 10 seriale de comedie, mai vechi sau mai noi, dar care au ceva în comun: te vor face să râzi până la lacrimi!

Monty Python’s Flying Cyrcus (1969-1974)

Noi mostre de umor revoltătoare, prostești, de o inventivitate inegalabilă, produse de Maeștrii Comediei. Pentru a te încânta pe tine, Spectatorul, membrii Python și-au adus Arta pe culmi și mai înalte.

M*A*S*H (1972-1983)

Serialul este o dramă medicală și comedie neagră care urmărește viața unei echipe de doctori și a personalului auxiliar staționat în Uijeongbu, Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea.

Seinfeld (1989-1998)

Seinfeld este cunoscut ca „serialul despre nimic”, dar, de fapt, foarte multe s-au întâmplat în serialul acesta care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri.

Citește și: 10 filme din anii ’90 care merită (re)văzute 

That ’70s Show (1998–2006)

Eric este un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent de vârsta sa. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, pentru a petrece cât mai mult din timpul său cu cei de vârsta lui.

Black Books (2000-2004)

Bernard Black își administrează propria librărie, chiar dacă nu îi place foarte mult pe cei care cumpără cărți și îi urăște să aibă clienți. Alături de magazinul lui Bernard este magazinul de cadouri Nifty Gifty, condus de Fran, probabil singurul prieten al lui Bernard.

Everybody Hates Chris (2005-2009)

Chris are 13 ani și visează să fie un adolescent popular. Însă băiatul este adultul familiei în caz de urgență și trebuie să aibă grijă de cei doi frați ai lui când părinții lor nu sunt acasă. Tatăl lui are mai multe slujbe pentru a putea să-și întrețina familia, iar mamale este o femeie foarte strictă și muncește part-time pentru o agenție imobiliară.

Citește și: Cele mai bune filme romantice din 2017 

30 Rock (2006–2013)

Liz Lemon, scenarista comediei „The Girlie Show”, realizează o nouă emisiune de succes. Însă trebuie să lucreze din nou cu un șef foarte arogant și cu interpretul personajului principal, un tip puțin sărit de pe fix. Și pentru a reuși să realizeze emisiunea trebuie să nu-și piardă calmul. Dar va putea?

Arrested Development (2003-2006, 2013)

Michael Bluth preia afacerile familiei după ce tatăl său este arestat. Însă restul familiei sale răsfățate și disfuncționale îi fac treaba insuportabilă.

Community (2009–2015)

Urmăriți viața unui grup de studenți la ceea ce este probabil cel mai prost colegiu comunitar din lume, în localitatea fictivă Greendale, Colorado.

Citește și: 6 animații grozave din ultimii 10 ani pe care trebuie să le vezi 

The IT Crowd (2006-2013)

The IT Crowd este un serial despre ce înseamnă să lucrezi ca programator IT. Moss și Ronn sunt tocilarii tipici, care – deși sunt foarte importanți pentru companie – sunt ignorați și batjocoriți tot timpul de ceilalți angajați, în timp ce Jen, care, chiar dacă a scris în CV că are experiență în IT, nu știe aproape nimic, dar a primit postul de relationship manager.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.