10 probleme ale cuplurilor care urmăresc seriale împreună

Multe cupluri obișnuiesc să se uite la seriale împreună. Dacă și tu faci asta cu partenerul tău, înseamnă că ați avut aceste probleme.

Trebuie să vă așteptați unul pe altul pentru a vedea serialul. Poate că nu stați împreună, lucrați în ture diferite sau unul dintre voi are o altă treabă. În orice caz, e atât de enervant să vrei să te uiți la cel mai recent episod din serial și să trebuiască să aștepți după cineva!

Citește și: 5 seriale care merită urmărite în toamna 2016 

Ai văzut deja episodul, dar te prefaci că nu ai făcut-o. Chiar voiai să aștepți până a doua zi pentru a vă uita împreună, dar nu ai mai rezistat! Știi că s-ar supăra pe tine dacă ar afla, așa că te uiți din nou și te prefaci surprinsă atunci când se întâmplă ceva interesant.

Nu ai chef de serial, dar el insistă. Deși îți place mult serialul, parcă în seara asta nu ai chef de el – ai prefera să citești sau să ieși la o plimbare. Dar nu e atât de groaznic, pentru că petreceți timp împreună și te ține în brațe pe toată durata episodului!

Nu puteți decide ce snacks-uri să consumați. Tu vrei floricele, el vrea chips-uri, tu vrei pizza, el vrea ceva mai sănătos… Ori învățați să ajungeți la un compromis, ori umpleți camera de o tonă de snacks-uri.

Nu prea aveți loc pe canapea. Oare cuplurile din filme cum se descurcă? Cum se pot ține îmbrățișați pe o canapea minusculă atât de mult timp?!

Citește și: Seriale care te inspiră la… sex 

Unul dintre voi de obicei adoarme. Și trebuie să fie trezit, pentru că e aiurea ca celălalt să termine episodul singur.

Trebuie să mergeți la o aniversare, dar tocmai a apărut ultimul episod din serialul tău preferat. Ce e mai important: să mergeți la acea aniversare sau să stați acasă să vă uitați la „Game of Thrones”?!

Unul dintre voi adoră serialul, celălalt… nu prea. La început vă plăcea amândurora, dar, pe parcurs, unul dintre voi a început să se plângă mereu despre cât de prost e scris, ce glume proaste sunt folosite și cât de exagerat joacă anumiți actori.

Unul dintre voi nu ține minte nimic din episodul anterior – și pune întrebări întruna. „Dar ce s-a întâmplat cu Cutare, nu l-am mai văzut. Ah, a murit, ai dreptate, uitasem!”, „Dar de unde știe că Xulescu are un copil? Ah, da, ai dreptate, i-a zis sor-sa!”. Uhg!

Citește și: Top seriale pentru o seară liniștită 

Unul dintre voi caută mereu spoilere, celălalt așteaptă să vadă episodul. E atât de greu să te abții din a-i spune partenerului ce ai aflat și atât de greu să nu te enervezi când îți strică surpriza!
*articol preluat din Cosmopolitan US (Laura Beck și Becky Kaminsky)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.