10 moduri prin care un taburet aduce valoare camerei

Te-ai gândit până acum că perna sau scaunul pe care îți odihnești seara picioarele poate avea atâtea întrebuințări? Taburetele au evoluat mult în ultimii ani, iar, în prezent, sunt folosite atât pentru decor, cât și ca spațiu de depozitare, spațiu extra pentru stat jos sau chiar ca suport pentru tăvița cu cafea! Astfel, de la taburete mici, până la cele supradimensionate, vei descoperi că există multiple întrebuințări pentru aceste piese de mobilier. Iată 10 dintre ele:

1. Extra spațiu de odihnă – Taburetele sunt foarte utile în casele și apartamentele open-space, în care există o singură opțiune de a te așeza. De exemplu, un living cu bucătărie open-space poate avea scaune doar pentru o cameră. Cu ajutorul unor taburete, vei găsi imediat soluția perfectă atunci când ai invitați și preferi să nu muți scaune din alte camere. În plus, o pereche de taburete poate fi unită și pusă la perete, alături de perne, pentru obținerea unei canapele potrivite oricărei ocazii!2. Suporturile pentru picioare vor fi mereu binevenite – Acesta fiind de fapt și scopul original al taburetelor. Înainte de achiziționare, este indicat totuși să măsori spațiul dedicat acestei activități.

3. Multe modele au și spațiu de depozitare – În orice locuință sau cameră este nevoie de acel spațiu extra pentru a depozita diverse obiecte mici, precum telecomenzile, jucăriile sau alte asemenea obiecte. Optează pentru taburete cu spațiu de depozitare, foarte la îndemână atât în camera de zi, cât și în dormitor.

4. Adaugă o notă de eleganță camerei – În varii forme și culori, taburetele pot reprezenta un punct de atracție în orice casă! Le poți aranja în cerc sau în alte forme, pentru seri de jocuri sau povești.

5. Te ajută să economisești spațiul – Datorită design-ului lor eficient, taburetele pot fi depozitate cu ușurință sub mese sau birouri, gata pentru a fi utilizate atunci când ai mulți invitați.

6. Le poți folosi ca suport – În anii recenți au apărut diverse modele de taburete de dimensiuni mai mari, ce pot fi folosite ca suport pentru tava cu cafele, reviste și multe altele!

7. Sunt perfecte pentru familiile cu copii – Datorită materialelor de bună calitate, care oferă și rezistență în timp, cei mici se pot folosi de taburete pentru diverse activități sau pentru a-și depozita jucăriile, eliberând astfel din spațiul util al camerei.

8. Poți folosi taburete pentru aspectul estetic – Dacă ții la estetica livingului sau a dormitorului, probabil știi că unui tapet colorat i se potrivește de minune un taburet în culori complementare, ce aduce atât o notă jucăușă camerei, cât și una de rafinament deosebit.

9. Te poți folosi de ele pentru a atrage privirile într-un anumit punct de interes – Taburetele au acest efect surprinzător asupra oricărei camere, iar materialele din care sunt confecționate pot adăuga distincție spațiului, dând un plus de extravaganță.

10. Sunt perfecte pentru relaxare – În multe locuințe, prezența taburetelor subliniază ideea de confort și de relaxare. Poți opta pentru taburete de dimensiuni mari, pe care te poți odihni, bucurându-te de o sesiune de liniște binemeritată.

Acestea sunt cele mai des întâlnite 10 întrebuințări pentru taburete. Dacă ai nevoie de inspirație în alegerea acestor piese utile de mobilier, intră pe https://favi.ro/produse/categorie/taburete și descoperă o gamă deosebită de taburete, disponibile în multiple culori și dimensiuni, pentru confortul casei tale!

Sursa: Adserving iAgency.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.