10 lucruri pe care le poți face doar la un festival

Sezonul festivalurilor se apropie, motiv pentru care ne-am gândit la câteva lucruri pe care le poți face doar în cadrul unui astfel de eveniment.

Este acceptabil să începi să bei alcool de la ora 11:00. La ora 15:00 deja a trecut pe tărie, iar la ora 19:00 te miri că nu ai adormit deja. În mod surprinzător, alcoolul nu are același efect în timpul unui festival.Este acceptabil să nu faci duș. Dacă ai stat vreodată la cort știi la ce mă refer. Chiar dacă există dușuri, nu găsești apă caldă decât la anumite ore, e mereu coadă și, să fim sincere, preferi să stai la umbră cu prietenii și să bei o bere. Din fericire, există și alte soluții: te poți spăla doar în anumite locuri, rapid, sau poți folosi șervețele umede.

Citește și: La ce festivaluri de muzică mergem în 2017? 

Îți ia 20 de minute să te schimbi. Din nou, dacă ai stat la cort știi la ce mă refer. Trebuie să te întinzi pe spate, nu găsești hainele, e prea cald, iar dacă ai de gând să porți pantaloni lungi…. multă baftă!

Îți faci prieteni instant. Festivalurile sunt locul perfect pentru a-ți face prieteni… cel puțin pentru un weekend. Este un fenomen grozav!

Dacă ești vegetariană, mănânci doar cartofi prăjiți. Dintr-un motiv sau altul, la multe festivaluri nu prea găsești mâncare pentru vegetarieni.

Porți mereu sclipici. Mai ales în ultimii ani, sclipiciul a devenit din ce în ce mai popular la festivaluri. Fie că alegi un eyeliner cu glitter sau îți umpli corpul de așa ceva, cu siguranță și tu iubești brusc sclipiciul.

Nu ții cont de vreme când te îmbraci. Sigur, mergem la festival pentru a ne bucura de atmosferă și de muzică, însă cu toții știm că alegerea outfit-ului este foarte importantă. Din acest motiv, vei purta pantaloni scurți și crop top chiar dacă tocmai a început să plouă.

Citește și: Ce pui în bagajul pentru festivaluri? 

Faci mai multă mișcare decât într-un an. Te plimbi prin zona festivalului, dansezi, te miști constant. Acasă, în schimb, abia îți vine să îți miști fundul de pe canapea.

Nu îți pasă cum arăți. Ești înconjurată de sute de persoane, însă nu-ți pasă dacă nu te-ai pieptănat sau dacă nu ești fardată. Ai venit aici să te distrezi și, oricum, nici cei din jur nu arată ca scoși din cutie. Mai puțin tipa aia. Mereu e o tipă care arată impecabil non stop. Cum reușește?!

Uiți de telefon. Facebook? Instagram? Ce-s alea? În timpul festivalului ești prea ocupată pentru a-ți păsa de așa ceva.

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Dusty Baxter-Wright)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.