10 lucruri la care să renunți pentru o viață fericită

Să fii fericită ar trebui să fie simplu, însă e necesar să renunți la anumite lucruri pentru a ajunge acolo.

Iată 10 lucruri la care să renunți pentru o viață fericită:

Orice bărbat care dorește să te schimbe. Este normal să încercăm să devenim cele mai bune versiuni ale noastre, dar pentru a face asta trebuie ca TU să te gândești cum vrei să fii și ce anume ar trebui să schimbi la tine. Atunci când un tip cu care te-ai cuplat începe să îți spună ce să schimbi la tine, ar trebui să îi dai imediat papucii! Găsește un bărbat care te adoră pentru ceea ce ești, nu te mulțumi cu unul care vrea să te schimbe.

Terapia prin ras te face mai fericita

Să faci totul singură pentru că ești o femeie independentă care nu are nevoie de ajutor. În niciun caz nu trebuie să te bazezi mereu pe alții pentru orice, însă e ok ca uneori să îi lași pe cei din jur să te ajute – asta nu te face slabă sau idioată.

Să te compari mereu cu alte persoane. Este foarte bine ca atunci când vrei să devii mai bună să faci comparații… însă trebuie să te compari cu tine cea de acum un an, o lună sau de ieri, nu cu alte persoane!

Să te prefaci că ești mereu fericită. Nicio persoană din lumea aceasta nu este mereu fericită. Nu mai ține totul în tine, discută cu familia sau cu prietenii și despre problemele tale, asta te poate ajuta mai mult decât crezi!

Slabitul nu te face fericita

Să lungești aiurea relația de prietenie cu colega aceea de liceu cu care aveai atât de multe în comun și cu care ieșeai mereu în oraș… dar care acum e ca un necunoscut pentru tine. Ce rost are să îți pierzi vremea cu anumite persoane doar pentru că în trecut erați apropiate? Nu rămâne niciodată într-o prietenie doar din obligație.

Pantofii incomozi, dar care arată bine. Poate că vei primi complimente pentru ei, însă te vor durea picioarele toată seara, vei avea bășici sau bătături… chiar merită?

Să aștepți la o coadă de 15 persoane la toaleta pentru femei când nu e absolut nimeni la cea pentru bărbați. Când chiar ai nevoie, poți uita puțin de maniere și norme sociale.

Să încerci mereu să îi impresionezi pe cei din jur. Poartă-te așa cum ai chef să te porți, de ce îți pasă atât de mult de ceilalți?!

Să îți pese câte like-uri strângi pe Facebook sau pe Instagram. Te-a întrebat vreodată cineva dacă îți e rușine că poza ta nu a primit decât 8 like-uri? Bineînțeles că nu, pentru că nimănui din lumea asta nu îi pasă. Postează ce ai chef și nu te mai uita întruna la câte like-uri primești.

Sfaturi pentru o viata mai fericita la 20 de ani

Să nu mănânci deloc zahăr sau carbohidrați sau orice altceva care ți se pare delicios. Atâta timp cât nu ai o problemă medicală, mănâncă ce ai chef! Vei fi mult mai fericită. Asta nu înseamnă să mănânci 10 brioșe în seara asta, ci pur și simplu să nu mai stabilești atât de multe reguli în ceea ce privește alimentele pe care le consumi.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.