10 lecții de viață de la Samantha Jones

Putem învăța multe de la Samantha Jones din „Sex and the CIty”! Iată cele mai importante lecții de viață.

Samantha Jones este o femeie puternică, care știe ce vrea, care poate fi considerată de unii ușuratică, care are o carieră de succes și de la care putem învăța multe.

Iată 10 lecții de viață de la Samantha Jones:

Fii deschisă la minte. Nu știi niciodată dacă îți place sau nu ceva până nu încerci. Bineînțeles, dacă pur și simplu nu ești atrasă de BDSM nu e nicio problemă daca nu încerci, însă ieși din zona de confort din când în când.

Citește și: 17 sfaturi de la creatoarea „Sex and the City”

Nu îi vorbi pe alții pe la spate. „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, știi vorba asta, nu? Cu siguranță și pe tine te-ar deranja dacă cineva te-ar bârfi în loc să-ți spună în față ce îl deranjează la tine, așa că nu face nici tu asta.

Implică-te atunci când prietenii tăi organizează ceva. Chiar dacă doar aduci alcool și faci cocktail-uri.

Ignoră prejudecățile pe care alții le au. Ai o singură viață, așa că trăiește-o cum vrei! Ții minte acest citat al Samanthei? „I will not be judged by you or society. I will wear whatever, and blow whomever I want, as long as I can breathe and kneel.”

Sexul nu este atât de simplu sau spectaculos cum pare în filme. Nici relațiile, nici prieteniile, nici job-urile perfecte.

Este ok să fii egoistă. Uneori, trebuie să te pui pe tine pe primul loc! „I love you, but I love me more”, i-a spus Samantha lui Richard.

Nu complica lucrurile. Ești într-un local și ai pus ochii pe un tip? Foarte bine, du-te și vorbește cu el. Vrei doar sex de la el? Spune-i asta.

Citește și: “Sex and the City” – 5 lucruri pe care nu le știi despre acest show

Vârsta e doar un număr. Atitudinea ta contează mai mult decât vârsta. Ai chef să porți o rochie scurtă, sexy, chiar dacă nu mai arăți ca la 20 de ani? Fă-o!

Nu ar trebui să îți pese ce cred alții despre tine. Niciodată nu vei pute mulțimi pe toată lumea. „If I worried what every bitch in New York was saying about me, I’d never leave the house.”

Nu uita de prietenele tale. Multe femei tind să uite de prietenele lor atunci când se coplează cu un tip nou. Nu face niciodată asta!

 

*articol preluat din Cosmopolitan AU (autor: Natasha Harding)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.