10 jocuri creative pentru o seara cu prietenii

Vremea rece înseamnă timp mai mult petrecut în casă, alături de familie și prieteni. Ca să nu vă plictisiți, v-am pregătit o listă de jocuri creative care vă vor ține în priză ore întregi.

Dacă vrei să-ți încânți chiar și cei mai pretențioși invitați, distrați-vă cu ajutorul acestor jocuri cu concept bine pus la punct, care promit să nu vă plictisească după câteva runde. Sunt inteligente, haioase, deloc previzibile și se bucură de un design distinct, care le scoate în față. Hai că parcă nu mai e așa de plictisitor să stai în casă, nu-i așa?

Cards against humanity

Teribil de amuzant, acest joc se bazează pe creearea de alăturări de cuvinte cât mai nebunești și mai haioase posibil. Pregătiți-vă să râdeți și să roșiți uneori din cauza… ”nerușinării” anumitor combinații.

pic1104600

Stai la coadă

Dacă erai prea mică în perioada comunismului și nu ai prins vestitele cozi pentru lapte și portocale, acest joc te duce în aceea perioadă, forțându-te să gândești strategic și să scoți cât mai multe din… timpul petrecut la coadă. Super inteligent și cu un umor acid.

joc-stai-la-coada_1_fullsize

Dixit

Metaforic și creativ, Dixit te învață să gândești conceptual și să spui povești pornind de la un singur cuvânt și o singură imagine. E un exercițiu mental perfect pentru serile leneșe de iarnă și pot izvorî niște amintiri plăcute din el.

241-2153

Eye Know

Trivia cu pariuri – the best of both worlds, cum ar zice un prieten. Nu doar că trebuie să ai cultură generală, dar trebuie să și ghicești cam câte știu (sau nu știu!) partenerii tăi de joc. Se va lăsa cu râsete!

eyeKNOW

Christian Lacroix Memory Game

Idea jocului e clasică, dar ceea ce contează aici mai mult e designul. Ăsta e un joc pe care nu-ți va fi rușine să-l pui la vedere, pe post de bibelou sau accesoriu cool. E pentru prietenii tăi mai… pretențioși când vine vorba de prezentare.

MemoryGame

The Art Game

Piet Mondrian sau Andy Warhol? Damien Hirst sau Bansky? Aceste cărți de joc – perfecte pentru iubitorii de artă – vă permite să vă ”luptați” cu artiștii voștri preferați, pentru a afla cine se află cu adevărat în vârful lumii artei.b9f7db456c3671056cb2c69b8252abe2Pulp Fiction Guess Who

Clasicul joc Guess Who a fost creat în ediție limitată de către un designer care a folosit personajele din Pulp Fiction – filmul din 1994, regizat de Quentin Tarantino. Pentru împătimiții de jocuri, dar și de cineva, acest joc e o adevărată bijuterie. Ți-l recomandăm!

2

Monopoly 3D

Dacă joci Monopoly de când te știi, de ce să nu-ți dăruiești varianta 3D, care arată mult mai bine și care parcă te îndeamnă și mai mult la joc? E în ediție limitată și prețul e un pic cam piperat, dar noi zicem că merită.

monopoly-fazzino-edition-overall-board

The Logo Board Game

La câte reclame ai văzut (obligat, forțat) la viața ta, ar trebui să fii as la jocul ăsta, care-ți testează cunoștințele în materie logo-uri. E foarte fun pentru că îți folosești niște cunoștințe pe care nici nu știai cu adevărat că le ai.

135_0

Nowhere To Go

Se joacă în doi, deci e mai potrivit pentru o seară cu iubitul sau cu cea mai bună prietenă, dar e foarte interesant și excelent creat, atât ca design, cât și ca idee și concept. O să-ți placă.

ntg_box

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.