10 idei de caduri de Crăciun pe care le poți cumpăra pe ultima sută de metri

Crăciunul se apropie, iar dacă nu ai apucat să iei cadouri pentru cei dragi încă, iată câteva idei de lucruri simpatice pe care le poți achiziționa chiar și pe ultima sută de metri:

Ciocolată caldă Coco Chocolatier, Cărturești, 47 lei – aici

Cam toată lumea apreciază o cană de ciocolată caldă, așa că o variantă gourmet (cu gust clasic de ciocolată amară) este un cadou cu care nu prea ai cum să dai greș. Pentru a completa darul, poți adăuga o cană sau un set de căni.

Tablou retro, Cărturești – varianta cu ramă (179 lei) – aici, varianta fără ramă (109 lei) – aici

Un poster retro (poți alege între varianta înrămată sau cea clasică) este un cadou simplu, dar de efect – ai la dispoziție la Cărturești mai multe opțiuni de postere vintage, dar favoritul nostru este cel de mai sus, cu tematică în ton cu sezonul, care te face să vrei să dai o fugă până la munte.

Dop din ceramică, Cărturești, 59 lei – aici

De sărbători, se întâmplă adesea ca multe sticle desfăcute să rămână neterminate – un cadou simpatic pentru o gazdă este un dop pentru sticle de vin cu aer… festiv. Dopul este realizat din plută și ceramică și poate fi refolosit ori de câte ori vreo sticlă de băutură rămâne neterminată.

Pahar de șampanie, H&M Home, 29,90 lei – aici

Încă un cadou potrivit pentru gazde – un set de pahare de șampanie (cu siguranță vor fi folosite intens în această perioadă). Nouă ne plac mult cele colorate de mai sus, pe care le găsești la H&M Home, și din care poți alcătui seturi cât de mari sau mici îți dorești (se vând separat, la bucată).

Aparat de făcut vată de zahăr, eMag, 140 lei – aici

Deși vata de zahăr e privită cel mai adesea ca un produs pentru copii, majoritatea adulților s-ar bucura la fel de mult de o mini-mașinărie de făcut vată pe băț acasă, în special dacă aceasta arată întocmai ca o versiune miniaturală a aparatelor ce se găsesc la carnavaluri.

Clepsidră magnetică, Smuff, 75 lei – aici

Clepsidrele magnetice sunt nu numai un obiect decorativ, ci și un lucru la care te poți uita cu fascinație minute în șir. În locul nisipului clasic, acest tip de clepsidre conțin particule de fier și câte un magnet în fiecare capăt, iar efectul este unul mult mai impresionant decât cel al versiunii clasice, datorită faptului că particulele de fier sunt atrase de magneți într-un mod care produce o imagine foarte relaxantă pentru privitor.

Proiector smartphone, Smuff, 139 lei – aici

Cine nu și-ar dori un home cinema? Poți transforma această dorință în realitate cu ajutorul unui mini proiector pentru telefonul mobil. Tot ce lipsește e o cană de ciocolată caldă și o pătură, și oricine primește acest cadou e gata de un maraton de filme de Crăciun.

Turtă dulce, Mega Image, 33,29 lei – aici

Dacă chiar ești în pană de idei legat de cadourile de Crăciun, nu ai cum să dai greș cu un dar dulce – mai ales dacă este unul care se încadrează perfect în tematica sărbătorilor, cum e acest set de turtă dulce, care, cu un pic de DIY, poate fi transformat într-un trenuleț de turtă dulce numai bun de pus pe Instagram și apoi devorat împreună cu prietenii.

Mini imprimantă Kodak, eMag, 499 lei – aici

O alternativă pentru aparatele Polaroid, care îți permite să imortalizezi imediat orice moment nu numai în memoria telefonului, ci și în variantă print: o mini imprimantă portabilă care se conectează la orice tip de smartphone și printează fotografii în variantă miniaturală.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.