10 filme care împlinesc 10 ani în 2018

Timpul trece repede și aproape că nu ne vine să credem că aceste filme au apărut acum un deceniu! Iată o listă de 10 filme care împlinesc 10 ani în 2018.

WALL·E

Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?

Twilight

Viața unei adolescente ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orășelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuință și cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlnește pe misteriosul și seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgostește de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relația – el și familia lui sunt vampiri.

The Curious Case of Benjamin Button

O adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, scrisă în 1922, despre un bărbat care la naștere arăta ca la 70 ani și care, în loc să îmbătrânească, întinerește pe măsură ce trece timpul.

The Duchess

Georgiana, ducesă de Devonshire, una dintre cele mai cunoscute, admirate, dar și hulite femei din înalta aristocrație britanică a secolului XVIII. Înconjurată de o mulțime de literați și artiști, nepăsătoare la convențiile epocii, ducesa și-a uimit contemporanii cu frumusețea ei, extravaganțele, relațiile amoroase, militantismul politic și pasiunea pentru jocurile de noroc.

Vicky Cristina Barcelona

Comedia romantică a lui Woody Allen are ca subiect două tinere și escapadele lor amoroase în Barcelona, unul dintre cele mai romantice orașe din lume.

The Dark Knight

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Barman să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

Kung Fu Panda

Ursul panda Po este ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport. Când niște dușmani puternici sunt la granițele țării, toate speranțele se adună în profeția care îl desemnează tocmai pe Po drept un mare războinic. Un grup de maeștri în arte marțiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneș într-un luptător, înainte de a fi prea târziu.

Sex and the City

Împreună, cele mai bune prietene reușesc să transforme orice eveniment fericit, orice despărțire sau depresie într-o ocazie excelentă de a face cumpărături din magazinele celor mai în vogă designeri și de a vorbi despre sex și bărbații din viețile lor. Marea întrebare rămâne deschisă: se va căsători Carrie cu Mr Big?

Pineapple Express

Doi prieteni la cataramă, Dale și Saul, mari amatori de marijuana, dau de belea atunci când sunt implicați fără să vrea într-un conflict cu niște traficanți de droguri. Mai mult, cei doi trebuie să fugă și de poliție, pentru că unul dintre ei a fost martorul unui asasinat pus la cale chiar de un polițist. Singuri împotriva tuturor, Dale și Saul profită de împrejurări pentru a lua câteva decizii care le vor schimba viitorul.

Zack and Miri Make a Porno

Prieteni de-o viață, Zack și Miri decid, pentru a scăpa de veșnicele probleme financiare, să realizeze un film pentru adulți. Pe măsură ce rola se umple cu imagini, cei doi încep să realizeze că au sentimente mai multe și mai complexe decât credeau.

Tu ai văzut aceste filme? Care a fost preferatul tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.