“10 Feet Tall”, noul single Aylin and The Lucky Charms

“In videoclipul “10 Feet Tall” povestea este un pretext pentru a filma dintr-un singur cadru, fara nicio taietura toata actiunea. A fost ideea baietilor de la Commitet: Andrei Tanase, Toma Velio si bunul nostru prieten Andrei Balasoiu, care au facut o treaba de nota 10. Este un videoclip pe care l-am făcut cu mare placere si speram sa fie primit foarte bine si de public”, declara Aylin Cadîr. 

10 Feet Tall vorbeşte despre dragoste şi nevoia de protecţie şi a fost realizată în cadrul unei tabere de creaţie internaţionale organizate în această vară la Neptun. 

În vara lui 2013 a avut loc la Neptun o tabără de creaţie organizată de casele de producţie Fonogram Studios şi HaHaHa Production la care au participat alături de compozitori şi producători români şi trei compozitori americani. În cadrul taberei au fost compuse şi melodii pentru Aylin and The Lucky Charms. 

Atmosefera creativă şi relaxată din cadrul taberei a fost sursa de inspiraţie pentru compozitorii Naz Tokio şi Elena Moroşanu. Cunoscută pentru piesele pop, hip-hop sau r&b compuse, Naz Tokio a colaborat cu artişti precum  T.I. sau Diplo. Elena Moroşanu, vocalist de jazz în Jazzapella şi Three for Helen, compune piese pop, r&b sau funk.

10 Feet Tall este produsă de Alex Băisan, Andy Platon, Zagga – Alexandru Antonescu şi Lu-K Beats, publisheri fiind Fonogram Studios, HaHaHa Production şi Universa

Te invităm să asculţi noua melodie Aylin and The Lucky Charms!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.