10 citate inspirationale de la Marilyn Monroe

Marilyn Monroe este una dintre femeile care vor rămâne în istorie atât datorită frumuseţii răpitoare cât şi datorită inteligenţei sale.

1. “Sunt egoistă, nerăbdătoare şi puţin nesigură. Fac greşeli, mă pierd repede cu firea şi uneori sunt greu de manevrat. Dar dacă nu poţi să îmi faci faţă în momentele proaste cu siguranţă că nu mă meriţi în momentele mele bune.”

2. „Cred că totul se întâmplă cu motiv. Oamenii se schimbă ca să poată merge mai departe, lucrurile merg prost ca să le poţi aprecia atunci când merg bine.”

3. „Dacă poţi să faci o femeie să râdă poţi să o convingi să facă ce vrei.”

4. „ Doar pentru că ai dat greş o dată nu înseamnă că vei da greş mereu. Continuă să încerci, ai răbdare şi mereu, mereu, mereu să crezi în tine, pentru că dacă tu nu o faci, altcineva cine să o facă?”

5. „Ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teama este stupidă. La fel şi regretele.”

6. „Pentru toate femeile care cred că sunt grase pentru că nu sunt măsura zero: tu eşti cea care este frumoasă, societatea este cea urâtă”

7. „O fată înţeleaptă îşi cunoaşte limitele, o femeie inteligentă ştie că nu are.”

8. „O femeie înţeleaptă sărută dar nu iubeşte, ascultă dar nu crede ce aude şi pleacă înainte să fie părăsită.”

9. „Iubitul adevărat este bărbatul care te înfioară când te sărută pe frunte sau când te priveşte zâmbitor sau pur şi simplu când se uită pierdut în zare.”

10. „Succesul îi face pe atât de mulţi oameni să te urască. Imi doresc să nu fie aşa. Ar fi minunat să mă bucur de succes fără să văd invidia în ochii celor din jur.”

Acestea sunt doar câteva dintre citatele lui Marilyn Monroe, dar există mult mai multe vorbe înţelepte ale divei care te pot motiva să vezi viaţa într-un mod mai optimist.

Să ne inspirăm şi din lecţiile nemuritoare de stil ale lui Coco Chanel!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.