(P) Mezoni.ro, noua destinație de shopping online pentru pasionații de Home & Deco

Recent lansat pe piața din România, Mezoni.ro este noua destinație de shopping online pe care trebuie să o cunoști. Având la bază o ecuație simplă – cel mai bun raport între design, calitate și preț – universul Mezoni include o mare diversitate de articole, precum piese de mobilier realizate în România, soluții ingenioase de organizare pentru casă sau obiecte decorative.

În fiecare zi, încercăm să fim cu un pas mai aproape de stilul de viață dorit, însă ritmul alert, un număr prea mare de opțiuni și schimbările tendințelor ne guvernează acest parcurs. Mezoni vine în ajutor, încercând să facă alegerile mult mai ușoare. Astfel, săptămână de săptămână, pe www.mezoni.ro sunt selectate cu grijă produse home & deco de cea mai bună calitate, din toate colțurile Europei,  care pot fi comandate în cadrul ofertelor cu perioadă limitată de timp.

Toate produsele comercializate pe www.mezoni.ro beneficiază de livrare gratuită la comenzile de peste 250 de lei și îți oferă  posibilitatea de a plăti cu cardul în rate. Iar dacă produsul nu se potrivește în povestea ta așa cum ți-ai imaginat, el poate fi returnat într-un mod simplu în 30 de zile.

Pe Mezoni te așteaptă întotdeauna noi surse de inspirație, idei practice și obiecte utile,  având misiunea unică de a face în fiecare zi viața mai frumoasă, mai confortabilă și plină de culoare.

Citește și: Cum să îți decorezi locuința în stil parizian

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.