Azi este Ziua Internațională a Poeziei: Julius Meinl România își închide paginile de socializare

Julius Meinl România își închide mâine paginile de socializare pentru o zi și își invită consumatorii la o pauză de poezie. Inițiativa face parte din campania-manifest „Plătește cu poezie”, care are loc pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei.

„Pauza de poezie” este un manifest prin care fiecare participant la campanie este încurajat să ia o pauză de poezie: să renunțe măcar pentru o oră la telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet, să se lase inspirat de către cei din jurul său și să regăsească frumusețea poeziei.
De Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl a decis să își urmeze propriul îndemn și să ia o pauză de poezie, închizându-şi paginile de socializare din România. Credem cu tărie că cele mai frumoase poezii sunt cele trăite, iar pentru aceasta este nevoie de o pauză de la online. Așadar, pe 21 martie am decis să comunicăm direct cu toți consumatorii produselor noastre”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Ziua Internațională a Poeziei va fi sărbătorită în toate cafenelele participante din țară, iar în București, campania va culmina cu un concert marca Julius Meinl, care îl va aduce pe scenă pe Adrian Despot (Vița de Vie). În cadrul evenimentului, toți cei prezenți își vor închide telefoanele și vor lua o #pauzadepoezie.

În plus, pe 21 martie 2019, toți cei care aleg să participe la această campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl.

Harta locațiilor participante din întreaga lume poate fi consultată aici. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Julius Meinl: https://www.meinlcoffee.com/ro/poezie/evenimente-poetice/pay-with-a-poem-2019/  

Tom Odell, ambasadorul global al campaniei

Tom Odell, interpretul hiturilor „Another Love” și „Go Tell Her Now”, s-a alăturat campaniei internaționale „Plătește cu poezie” și a fost invitatul special în „Chasing Poems”, primul serial online marca Julius Meinl.

Pasionații de poezie pot câștiga o întâlnire cu Tom Odell dacă fotografiază poezia scrisă și o postează pe Instagram însoțită de hashtagul #PayWithaPoem.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.