Revista Cosmopolitan te invita la vizionarea filmului The Martian, o poveste de supravietuire suprema!

By  | 

Pe 1 octombrie ești invitata noastră, împreună cu partenerul sau prietena ta, la vizionarea filmului The Martian, cu Matt Damon în rol principal!

În timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este presupus mort după o furtună puternică şi lăsat în urmă de echipajul său. Dar Watney a supravieţuit şi se trezeşte singur pe planeta ostilă, fără posibilitate de scăpare. Având la îndemână doar nişte provizii sărăcăcioase, el trebuie să-şi folosească ingeniozitatea, umorul şi tăria de caracter pentru a supravieţui şi a găsi o cale de a le semnaliza celor de pe Pământ că este în viaţă.

Mark Watney se confruntă cu dificultăţi şi cu izolare inimaginabilă, iar filmul urmăreşte modul în care reacţionează. Soarta lui Mark va fi hotărâtă de calea pe care o alege – aceea de a se lăsa învins de panică şi disperare şi de a accepta moartea ca pe ceva inevitabil sau aceea de a-şi folosi pregătirea, ingeniozitatea şi simțul umorului pentru a-şi păstra calmul şi a-şi rezolva problemele.

Dacă vrei să-l vezi pe Matt Damon cum se simte singur pe Marte, completează formularul de participare de mai jos și, dacă te numeri printre primii 50 înscriși, vei primi o invitație dublă!

Vizionarea are loc joi, 1 octombrie, ora 19.00, la Movieplex, Plaza Romania, București.

Înscrierile se pot face până luni, 28 septembrie 2015!

Comments

comments