Regulament concurs "Muzica preferata"

By  | 

Durata si mecanismul

1. ORGANIZATOR SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul este organizat de Sanoma Hearst Romania SRL si este promovat in site-ul www.cosmopolitan.ro si in newsletterele Cosmopolitan.ro. Premiile concursului sunt oferite de Universal Music Romania.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursurile desfasurate in site-ul www.cosmopolitan.ro nu pot participa angajatii companiilor Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL.

Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Concursul se adreseaza numai persoanelor care locuiesc in Romania.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
La fiecare 2 saptamani, 3 albume ale unor artisti nationali si/sau internationali vor fi propuse pentru votare. Participantii la concurs au sansa de a castiga un CD cu albumul pe care il voteaza, in decursul celor 2 saptamani.

  • Pentru a vota, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Cosmopolitan.ro, creeaza-ti unul aici.
  • Este posibil sa votezi o singura data pe zi acelasi album.
  • Este posibil sa votezi mai multe albume in aceeasi zi.

Odata incheiate cele 2 saptamani de vot, se vor acorda 3 premii, ce constau in cele 3 CD-uri care se afla in concurs. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti extragandu-se cate un participant pentru fiecare album.

  • Important! Nu poate castiga aceeasi persoana 2 albume din saptamana de concurs.

Castigatori si premii

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORLOR
Pentru stabilirea castigatorilor, se va lua in considerare numarul de voturi acordat – primii 3 participanti care au votat de cele mai multe ori vor fi desemnati castigatori.

Numele castigatorilor va fi publicat in pagina concursului, la doua zile dupa incheierea fiecarei saptamani de concurs.

Castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat si prin e-mail, dupa ce numele lor va fi facut public pe site. In decurs de maxim 30 de zile, ei trebuie sa raspunda e-mail-ului primit din partea redactiei Cosmopolitan.ro, pentru a-si revendica premiul.

  • In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti, acesta va fi rugat sa vina, in decurs de maxim 30 de zile, la sediul Sanoma Hearst Romania (Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, etaj 4), pentru a intra in posesia premiului.
  • In cazul in care castigatorul este din provincie, premiul va fi trimis prin posta sau curier, in maxim 30 de zile de la data la care castigatorul furnizeaza redactiei Cosmopolitan.ro adresa lui exacta pentru expedierea premiului.

5. PREMII
La fiecare 2 saptamani, vor fi oferite 3 premii, constand 3 albume diferite. Premiile sunt oferit de Universal Music Romania (www.umusic.ro).

6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, este obligatoriu ca datele personale trecute in contul Cosmopolitan.ro (nume, prenume, e-mail si numar de telefon) sa fie reale (sa coincida cu datele din bulentinul / cartea de identitate). In caz contrar, se va alege un alt castigator.

7. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

  • Pentru detalii despre taxe si impozite, litigii si intreruperea concursului, accesati regulamentul general.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *