Regulament concurs "Bucura-te de o mare schimbare de look"

By  | 

Regulament oficial

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul se adreseaza tuturor personelor fizice de sex feminin, cu domiciliul stabil in Bucuresti (sau ai posibilitatea de a veni in Bucuresti pe cont propriu), care se incriu pe site-ul www.cosmopolitan.ro si care au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului.

La acest concurs nu pot participa angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania, Procter&Gamble si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 17 aprilie 2009 si se va incheia la data 26 aprilie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 26 aprilie 2009, ora 23:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Subiectul concursului: Te intereseaza ca parul tau sa fie intotdeauna stralucitor si puternic? Ti-ai propus sa ai o coafura noua in fiecare zi? Daca esti din Bucuresti (sau ai posibilitatea de a veni in Bucuresti pe cont propriu), te provocam sa participi acum la concursul Pantene „Bucura-te de o mare schimbare de look”.

Inscrie-te la concurs pana pe 26 aprilie 2009. Pe 30 aprilie 2009 Pantene si Cosmopolitan te invita in salonul Cristinei Trohani pentru a beneficia de sfaturile specilizate si de o schimbare a coafurii. Castigatoarele vor aparea in editia din luna iunie a revistei.

Cum se participa la concurs:

– concursul se desfasoara in sectiunea „Bucura-te de o schimbare de look” de pe www.cosmopolitan.ro, in perioada 17 aprilie 2009 – 26 aprilie 2009.

– pentru a participa trebuie sa ai cont pe www.cosmopolitan.ro ; daca nu ai cont pe Cosmopolitan.ro, poti sa iti faci unul aici

– incarca poze cu tine in sectiunea „Bucura-te de o schimbare de look”

– o participanta se poate inscrie o singura data la concurs

– castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de luni din perioada de concurs mai sus mentionata (exceptie ziua de 2 martie)

  • Pentru a se afisa corect pozele inscrise trebuie sa aiba minim 500 pixeli pe latime
  • Imediat ce utilizatorul incarca pozele trebuie sa verifice daca se afiseaza corect, in caz contrar poza nu se ia considerare.

Cosmopolitan.ro isi rezerva dreptul de a:

  • elimina comentariile al caror continut nu se incadreaza strict in tema concursului desfasurat pe acest website.
  • sterge pozele la dimensiuni necorespunzatoare.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. In data de 27 aprilie 2009, din participantele inscrise vor fi selectate prin tragere la sorti 3 castigatoare si 2 rezerve.

Pentru a evita posibile fraude – participarea de pe mai multe conturi – este important ca fiecare castigator desemnat sa poata face dovada autenticitatii datelor folosite la inregistrare pe site printr-o copie scanata sau fotografie a cartii de identitate, trimisa prin email la adresa redactiei online.

b. Cele 3 persoane vor fi contactate telefonic in data de 27 aprilie 2009. Daca acestea nu pot fi contactate pana la sfarsitul zilei, vor fi contactate rezervele, in ordinea tragerii la sorti.

c. Castigatori se vor anunta pe site in data de 28 aprilie, in sectiunea de concurs.

6. PREMII

a. Castigatoarele vor beneficia de o schimbare de coafura realizata de Cristina Trohani, cu produse Pantene, in data de 30 aprilie 2009. De asemenea, castigatoarele vor participa la un shooting, care va fi publicat in editia de iunie a revistei Cosmopolitan.

Pe parcursul zilei de 30 aprilie va fi realizat si un film, care va fi postat pe site-ul www.cosmopolitan.ro. In cazul in care o castigatoare nu poate participa la shooting in data de 30 aprilie 2009, pierde dreptul la premiu.

b. Premiile nu se acorda in bani.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.cosmopolitan.ro – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

  • Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
  • Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  • Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.cosmopolitan.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *