Regulament Concurs Pantene

By  | 

Durata si mecanism

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 21 august 2009 si se va incheia la data de 6 septembrie 2009. Inscrierile se vor opri la data de 6 septembrie 2009, orele 23:59. Orice participant care se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

1. Raspunde la intrebarea din Quiz-ul Pantene.

2. Incarca o poza cu tine folosind formularul de upload. Poza trebuie sa fie cat mai clara (portret) si reprezentativa pentru un concurs cu subiectul „ingrijirea parului.”

Cum se participa la concurs:

1. Trebuie sa ai cont pe www.cosmopolitan.ro pentru a putea participa la concurs.

Daca nu ai cont, iti poti face unul aici.

2. Dupa ce te-ai autentificat, intra in pagina de concurs raspunde la intrebare si incarca poza cu tine.

Castigatori si premii

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. 10 participante vor fi alese de catre specialistii Pantene si Cosmopolitan pentru a participa la testul de 10 zile „Pantene – Par Puternic.”

b. Castigatorii vor fi anuntati in decursul a doua saptamani dupa finalizarea concursului, pe site-ul www.cosmopolitan.ro, in sectiunea Concursuri.

6. PREMII

a. Se vor alege 10 participante care vor beneficia de ingrijire si styling cu produse Pantene pe parcursul a 10 zile. La finalul perioadei de testare cele 10 castigatoare vor descrie cum a decurs procesul de ingrijire cu Pantene si care sunt rezultatele.

b. Premiul nu se acorda in bani.

c. Modalitatea de acordare a premiilor: cele 10 castigatoare vor fi contactate de catre organizatori pentru detaliile necesare.

Pentru detalii despre taxe si impozite, litigii si intreruperea concursului, accesati regulamentul general.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *