Regulament concurs New Look

By  | 

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este S.C. GENCO TRADE S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in str. Biharia nr. 67-77, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10252/1996, cod fiscal RO 9010121, cont bancar RO98BUCU1081211843084RON deschis la ALPHA BANK SUC. Romania.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 26 octombrie 2011 si se va incheia la data de 25 noiembrie 2011. Inscrierile se vor opri la data de 25 noiembrie 2011, orele 23:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

a. Trebuie sa ai cont pe www.cosmopolitan.ro pentru a putea participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti face unul aici.

b. Dupa ce te-ai autentificat, intra in pagina de concurs si incarca o poza cu tine intr-o tinuta care ti-a schimbat viata. Poate fi tinuta in care l-ai cunoscut pe iubitul tau sau accesoriile care ti-au purtat noroc la un interviu de angajare.

Si scrie-ne povestea tinutei/accesoriilor/piesei vestimentare in campul de descriere a pozei.

IMPORTANT! Mai multe poze inscrise in concurs nu ofera mai multe sanse de castig. Participantii se pot inscrie cu o singura fotografie.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Castigatorul vor fi ales de catre redactia Cosmopolitan.ro, prin tragere la sorti.

b. Castigatoarea va fi anuntata la data de 28 noiembrie 2011, pe site-ul www.cosmopolitan.ro, in sectiunea de concurs.

6. PREMII

a. Se vor acorda 3 premii:

  • voucher de 250 lei
  • voucher de 150 lei
  • voucher de 100 lei

b. Valoarea totala a premiilor este de 500 de lei.

c. Premiul nu se acorda in bani.

d. Modalitatea de acordare a premiilor: castigatoarele vor fi contactate pentru colectarea datelor si vor primi un cupon electronic. In baza cuponului si a actului de identitate, castigatoarele vor putea ridica premiul din oricare dintre magazinele New Look.

e. Voucherele sunt valabile in perioada 1 – 20 decembrie 2011.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiile nu se acorda in bani, iar eventualele impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.cosmopolitan.ro – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, organizatorul se obliga:

Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului.

Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale.

Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele si fotografia lor sa fie facut publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.cosmopolitan.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *