Regulament concurs Durex

By  | 

Regulament oficial

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentata de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 februarie 2009 si se va incheia la data 13 februarie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 13 februarie 2009. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Subiectul concursului: Incarca poze cu tine si iubitul tau, aduna cat mai multe voturi si poti castiga unul din cele 13 premii zilnice de la Durex! Cei 13 castigatori ai premiilor zilnice intra automat in tragerea la sorti pentru premiul cel mare oferit de Durex!

Cum se participa la concurs:

– concursul se desfasoara in sectiunea “Perfect couple” de pe cosmopolitan.ro, in perioada 1 – 13 februarie 2009.

– incarca poze cu tine si iubitul tau pe site la www.cosmopolitan.ro/tu-in-cosmo/perfect-couple/

– acumuleaza cat mai multe voturi in ziua respectiva si vei castiga premiul zilnic oferit de Durex!

– castigatorii vor fi anuntati in fiecare urmatoare zi din perioada mai sus mentionata

– la sfarsitul concursului, unul din cei 13 finalisti va castiga prin tragere la sorti premiul cel mare oferit de Durex

 • Pentru a se afisa corect pozele inscrise trebuie sa aiba minim 500 pixeli pe latime
 • Imediat ce utilizatorul incarca pozele trebuie sa verifice daca se afiseaza corect, in caz contrar poza nu se ia considerare.

Cosmopolitan.ro isi rezerva dreptul de a:

 • elimina comentariile al caror continut nu se incadreaza strict in tema concursului desfasurat pe acest website.
 • sterge pozele la dimensiuni necorespunzatoare.

Important!

 • poti vota aceeasi poza o singura data pe zi, insa poti vota poze diferite in aceeasi zi
 • pentru a participa si implicit vota trebuie sa fii logat
 • daca nu ai cont pe Cosmopolitan.ro, poti sa iti faci unul aici

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Pentru stabilirea castigatorilor, se va lua in considerare numarul de voturi – participantul care a cumulat cel mai mare numar de voturi in ziua respectiva va fi desemnat castigatorul zilei. Castigatorul premiului cel mare va fi ales in prin tragere la sorti dintre cei 13 castigatori zilnici.

Nota! Daca o fotografie este desemnata castigatoare dupa punctajul acumulat intr-o zi, aceasta intra automat in finala si iese din cursa premiilor zilnice.

ATENTIE! Daca se inregistreaza mai multe fotografii cu acelasi numar maxim de voturi, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

Pentru a evita posibile fraude – participarea de pe mai multe conturi – este important ca fiecare castigator desemnat sa poata face dovada autenticitatii datelor folosite la inregistrare pe site printr-o copie scanata sau fotografie a cartii de identitate, trimisa prin email la adresa redactiei online.

b. Castigatori zilnici se vor anunta pe site in fiecare zi urmatoare de concurs: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 februarie 2009 pe homepage-ul site-ul www.cosmopolitan.ro, in zona de promovare “Super-cuplul zilei”.

Castigatorul premiului cel mare se va anunta pe data de 16 februarie 2009, pe site-ul www.cosmopolitan.ro, la sectiunea “Perfect Couple” si pe homepage.

6. PREMIU

a. Premiile zilnice constau in:

 • 3 pachete de prezervative,
 • 1 lubrifiant,
 • 1 gel de masaj si
 • 1 inel vibrator.

Premiul de mare consta in:

 • toata gama de prezervative (cate o cutie din fiecare),
 • 4 tipuri de lubrifianti,
 • 1 gel de masaj si
 • 1 inel vibrator.

b. Premiile nu se acorda in bani.

c. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu data de 15 februarie de catre castigatorii cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate.Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.cosmopolitan.ro – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

 • Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
 • Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
 • Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.cosmopolitan.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *