Regulament concurs Catalin Josan

By  | 

Durata si mecanismul

1. ORGANIZATOR SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul este organizat de Sanoma Hearst Romania SRL si este promovat in site-ul www.cosmopolitan.ro si in newsletterele Cosmopolitan.ro. Premiile concursului sunt oferite de Universal Music Romania.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursurile desfasurate in site-ul www.cosmopolitan.ro nu pot participa angajatii companiilor Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL.

Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Concursul se adreseaza numai persoanelor care locuiesc in Romania.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
In perioada 23-31 ianuarie ai sansa de a castiga unul din cele 5 pachete “Catalin Josan” (albumul “Megastart” + tricou).

Conditii de participare:

  • Trebuie sa recomanzi cate un articol pe zi, pe durata perioadei de concurs. La finalul perioadei trebuie sa ai recomandate 9 articole in cele 9 zile de concurs.
  • Trebuie sa fie abonata la newsletter-ul www.cosmopolitan.ro.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti. Castigatori vor fi considerati doar cei care respecta toate conditiile concursului.

Cum recomanzi un articol? Vezi in pagina de concurs cum recomanzi un articol pe www.cosmopolitan.ro.

Nota! In cazul in care niciun participant nu a recomandat 9 articole in 9 zile diferite, vor luati in considerare pentru tragerea la sorti cei care au recomandat 8 articole. In cazul in care nu exista niciun participant care sa fi recomandat 8 articole, se vor lua in considerare cei care au recomandat 7 si tot asa.

Castigatori si premii

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORLOR
Pentru stabilirea castigatorilor, se vor lua in considerare doar participantii care intrunesc conditiile de participare.

Numele castigatorilor va fi publicat in pagina concursului.

Castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat si prin e-mail, dupa ce numele lor va fi facut public pe site. In decurs de maxim 30 de zile, ei trebuie sa raspunda e-mail-ului primit din partea redactiei Cosmopolitan.ro, pentru a-si revendica premiul.

  • In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti, acesta va fi rugat sa vina, in decurs de maxim 30 de zile, la sediul Sanoma Hearst Romania (Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, etaj 4), pentru a intra in posesia premiului.
  • In cazul in care castigatorul este din provincie, premiul va fi trimis prin posta sau curier, in maxim 30 de zile de la data la care castigatorul furnizeaza redactiei Cosmopolitan.ro adresa lui exacta pentru expedierea premiului.

5. PREMII
Vor fi acordate 5 premii prin tragere la sorti. Fiecare premiu consta intr-un pachet format din albumul “Megastart” semnat Catalin Josan si un tricou. Premiile sunt oferit de Universal Music Romania (www.umusic.ro).

6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, este obligatoriu ca datele personale trecute in contul Cosmopolitan.ro (nume, prenume, e-mail si numar de telefon) sa fie reale (sa coincida cu datele din bulentinul / cartea de identitate). In caz contrar, se va alege un alt castigator.

7. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

  • Pentru detalii despre taxe si impozite, litigii si intreruperea concursului, accesati regulamentul general.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *