Regulament concurs Casual Wear

By  | 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este S.C. Innova Business Consulting S.R.L, cu sediul in Bucuresti , Sos. Vergului, nr 65, bl 17, Parter, sect 2, Punct de lucru Sos Baicului, C37, et 2, sect 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3205/2006, cod fiscal RO18425853, cont bancar RO82RZBR0000060011171571 – Raiffeisen Bank Ag Pantelimon Bucuresti.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. Innova Business Consulting S.R.L si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 3 martie – 23 martie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 23 martie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participanta se va loga in site-ul www.cosmopolitan.ro pentru avea acces la formularul de incarcare a pozelor.

4.b. Fiecare participanta va incarca una sau mai multe poze cu tinutele lor primavaratece pe care abia asteapta sa le poarte.

IMPORTANT! Dupa ce poza este incarcata, utilizatoarea sa verifice daca se afiseaza corect.

4.c. Cosmopolitan.ro isi rezerva dreptul de a sterge si ignora pozele care sunt la rezolutie mult prea mica, care nu se afiseaza corect sau care au continut ofensator.

IMPORTANT!

  • Pentru a putea vedea formularul de incarcare, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont www.cosmopolitan.ro, creeaza-ti unul aici.
  • ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
  • E obligatoriu ca datele trecute in contul Cosmopolitan.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
Cele 3 castigatoare vor fi alese de catre juriul Cosmopolitan.ro.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 26 martie.

6. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
6.a. Numele castigatorilor va fi anuntat in pagina de concurs.

6.b. Imediat ce vor fi anuntati pe site, castigatorii vor primi un e-mail din partea redactiei Cosmopolitan.ro pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului.

  • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Cosmopolitan.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

6.c. Castigatoarele trebuie sa raspunda e-mail-ului primit de la Cosmopolitan.ro si sa isi revendince premiul pana in data de 31 martie 2011.

7. PREMIILE
7.a. Se vor acorda 3 premii dupa cum urmeaza: 1 premiu constand in voucher in valoare de 300 lei si 2 premii, fiecare constant in cate un voucher in valoare de 100 lei.

Voucherele pot fi folosite pentru cumpararea oricarui produs de pe site-ul CasualWear.ro.

7.b. Premiul nu se acorda in bani.

7.c. Dupa revendicarea premiilor si verificarea datelor, castigatorii vor primi pe adresa de e-mail voucherul si codul cu care vor putea achizitiona produsele.

7.d. Data-limita de folosire a voucherelor: 8 aprilie 2011.

7.e. Codurile de pe voucher pot fi folosite o singura data.

7.f. Posesorul acestor vouchere va primi in schimbul lor numai produse de pe site-ul CasualWear.ro, cu respectarea reglementarilor legale. Nu se ofera rest la achizitiile sub aceasta valoare.

7.g. Falsificarea codurile de voucher se pedepseste conform legilor in vigoare.

7.k. Produsele achizitionate cu aceste vouchere vor fi trimise de catre S.C. Innova Business Consulting S.R.L. Livrarea va fi gratuita si prin posta.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.

Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.cosmopolitan.ro/concursuri. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *