Răspunde la întrebarea de concurs si poți câștiga o invitație la filmul John Wick 2

By  | 

Cosmopolitan si Freeman Entertainment te invita la film!

Bine-ai venit inapoi pe holurile misteriosului Hotel Continental, în lumea asasinilor cu onoare si principii. Elegant și necruțător, politicos și implacabil, calm și mortal, legendarul asasin John Wick își respecta jurământul de a-și apăra confrații și e forțat să pornească într-o noua misiune. Pentru el, nu e vorba de răzbunare. Ci de dreptate. Și pentru asta e dispus să calce peste cadavre.

Răspunde la întrebarea de concurs si poți câștiga 3 invitații duble la filmul John Wick 2.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni pana vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Titlul original: John Wick 2

Gen: Acţiune

Regia: Chad Stahelski

Scenariul: Derek Kolstad

Producători: Basil Iwanyk

Distribuţia: Keanu Reeves, Common, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo, Ian McShane

Casa de producţie: Lionsgate

Limba:  Engleză

Lansare în România: 17.02.2017

În cea de-a doua parte a filmului din 2014, legendarul asasin John Wick (Keanu Reeves) este forţat să revină în linia întâi alături de un partener mai vechi pentru a opri manevrele odioase ale unei organizaţii internaţionale de asasini fără onoare.

Jurământul de a-şi ajuta colegul de breaslă îl duce pe John la Roma unde se va confrunta cu cei mai periculoşi criminali din lume.

Distribuit de Freeman Entertainment, acţiunea ajunge în premieră pe marile ecrane din ţară pe 17 februarie.

Din 17 februarie, Keanu Reeves revine la cinema in rolul lui John Wick 2, un action thriller criminal, cu Keanu Reeves alaturi de Common, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo, Ian McShane. Pregateste-te pentru actiune non-stop si nu uita: niciodata sa nu injunghii diavolul pe la spate. John Wick 2. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 17 februarie.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 11 februarie – 19 februarie.

Extragerea câștigătorilor: 20 februarie 2017

Castigatorii sunt: Maria Andreea Funduc, Ovidiu Ibiceanu, Stanciu Alin Cezar.

b) Matt Damon

c) Keanu Reeves (obligatoriu)


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *